torsdag 16. oktober 2014

"Stjel stilen"

Jeg lar meg stadig imponere av alt det flotte Elin tryller frem med duse farger, blonder og blomster. Jeg elsker stilen hennes, og synes den er perfekt til blant annet søte jentelayouts.  Jeg har beveget meg et godt stykke ut av min komfortsone og "stjålet" stilen hennes ved å lifte en av hennes nydelige layouts.  Det er ikke ofte jeg diller så mye med blomster og pynt, men det var kjempegøy.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign sin nye serie "Lille Mirakel" (PD 14970 "Babyjente", PD 14968 "Lille dåpsjente" og PD 14990 "Bitte liten"). Jeg har punchet rundt kanten på det ene mønsterarket og svertet kantene med Charcoal stempelpute.


Under bildet har jeg bygget opp med osteklut, kakeservietter (den rosa er fra Papirdesign), tags og en ramme fra Wycinanka. Jeg har pyntet med blomster, små sløyfer, hjerteperler, bånd og chipboard.  Den store rosa blomsten og de små hvite er fra I am Roses, de grå rosene er fra Papirdesign.  På de små hvite blomstene har jeg byttet ut "midten" med hvite halvperler.  Silkebånd, de søte små sløyfene og hjerteperlene er fra The Hobby House. Chipboard swirls og "trehjertet" er fra Wycinanka.Her ser dere den originale layouten, til Elin, som jeg har vært så heldig å få lifte. Tusen takk for inspirasjonen Elin, og for at jeg fikk "stjele" stilen din.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.