fredag 20. februar 2015

Kort i lilla med et hint av grønt

Lilla er en aldeles nydelig farge som jeg bare ikke kan få nok av. DENNE blokken fra Studio Light er spekket med lekre ark som går i lilla, litt rosa og litt grønt. Det har nå kommet mange lekre nyheter fra denne produsenten, og du finner dem i sortementet til Global Hobby og Kunst.

Jeg har laget et kort i 6x6" hvor jeg har brukt den ovennevnte blokken, og det vil jeg vise dere i dag.
På bakgrunnen har jeg brukt gullpaste sammen med en sjablong, samt at jeg har dyppet en kork i mist og "stemplet" litt her og der. Det lekre motivet er fra et klippeark fra Papirdesign, og har fått en matte av en grønt ark fra den samme blokken som nevnt over. Bak motivet har jeg brukt en dies fra Marianne Design (LR0200) og stanset ut et hjørne. Mye av det forsvinner bak pynten, men jeg synes likevel at det gir kortet noe. Dies fra Marianne Design får du også hos Global Hobby og Kunst.Har pyntet med blant annet blomster fra I Am Roses og chipboard fra Wycinanka. Teksten har jeg skrevet i Word og printet ut.


5 kommentarer:

 1. Nydelig kort, med masse detaljer. Herlig chipboards.

  SvarSlett
 2. Nydelig kort i herlige farger og lekre chipboards! Eg har nettopp kjøpt meg den lilla blokka, men ikkje tatt den i bruk ennå. Blir nok nokre konfirmasjonskort med dei papira :)

  SvarSlett
 3. Lekkert kort med nydelig pynt ! :D Stilig med de kaffe-søle-sirklene :D

  SvarSlett
 4. Lekker bruk av fargar :-) Konvolutt chipboardsen er så skjønn :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.