tirsdag 17. februar 2015

Mer inspirasjon til februar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via Inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Linda:
Jeg har brukt diverse sprayer på bakgrunnen, og ark fra Studio Tekturek samt fra restekassen. Jeg har brukt stempler fra La Blanche og Staz, #den følelsen, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.
Kristin:
Jeg har laget en LO med bilde av vår gutt fra han var 1 døgn gammel. På LOen har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign.  Sløyfene og de små blomstene, samt båndet er fra Hobby House. Jeg har scrappet oppå en liten body. Nederst har jeg skrevet noen ord på en liten tag jeg har stukket inn i bodyen. Det lille trehjertet forhandles av Global Hobby og Kunst.

Denne gangen har jeg laget ett 5x5 " kort med fargerike mønsterark. Alt er fra restekassen, og det er kjekt å få brukt litt i fra den inn i mellom :) Jeg har brukt 3D puter fra PAPIRDESIGN under hver matte, for å få litt mer liv i kortet. Syns det gjør seg veldig :) Stjernene er kuttet ut med Silhouette maskin og pyntet med knapper og hyssing. Tilslutt har jeg tegnet rundt kanten for hånd med penn. 


Jeg har leket meg med en fargerik LO, her med min elste datter for noen år tilbake og skikkelig møkklei av å bli tatt bilder av! Jeg har brukt Prima og Tim Holtz stensiler, med heidi swap spray og paste fra Global Hobby og Kunst. Dotsene er fra Papirdesign og stjernene er fra Wycinanka.
Pilen og gule stjerner på transparent papir har jeg fått fra Frackled Fawn.


5 kommentarer:

 1. Så utrolig fine inspirasjonsbidrag :) Kult med den bodyen :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine inspirasjonsbidrag :) Kult med den bodyen :)

  SvarSlett
 3. ..enig, kult med den bodyen. Flotte LOer og et knall kort. Synes også dere har noe herlige kodak moments, gode ansikts uttrykk på alle tre :) <3

  SvarSlett
 4. Åhhh...her var det virkelig inspirasjon ja :D SÅÅÅ flott da :D Herlig altså ! :D

  SvarSlett
 5. Herlege bidrag :-) Tøft med bodyen :-) Likte godt detaljane på dei og :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.