torsdag 5. februar 2015

Utfordring for februar - Knall-farger

Februar allerede og det betyr ny utfordring :-) 

Utfordringen lyder som følger ; Knall-farger. Vi ønsker altså å se spreke og livlige farger denne gangen. Unngå duse vintagetoner, men HUSK: tenk muligheter ikke begrensninger :-) Vi gleder oss til å se hva dere tryller frem.

Utfordringen vår har frist 28. februar kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på februar-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


I samarbeid med de gir vi en heldig vinner et valgfritt sett med 5 Chameleon Pens. 

Settene vinneren kan velge mellom er  Cool Tones SetEarth Tones SetPrimary Tones Set   og Pastel Tones Set ;


 Du finner de HER

Chameleon Pens er et nytt og spennende alkoholbasert tusjprodukt som Global Hobby og Kunst nå lanserer i Norge. Med kun 20 ulike farger kan man med et unikt blendersystem skape uendelige fargenyanser, og tusjene kan brukes sammen med andre kjente merker som for eksempel Touch Markers. Produktet er veldig aktuelt for alle som driver med tegning, illustrasjon, scrapbooking og mye mer.

Global Hobby og Kunst er nå på jakt etter forhandlere over hele landet som ønsker å føre Chameleon i sin butikk. Ta kontakt med oss på tlf 55 55 32 10 eller epost global@globalhobby.no

Chameleon Pens har norsk gruppe på FB, her ligger blant annet en video som viser bruk av tusjene. 
Vinneren kåres av TeamScrappelyst og publiseres i bloggen innen 10. mars.

Her kommer litt inspirasjon fra Team Scrappelyst, og følg med senere i måneden, det vil komme mer :-)

Wenche:
Jeg har laget et posekort av en hvit papirpose med knall rosa prikker. Mønsterarkene jeg har brukt  og de rosa dottene er fra Papirdesign og motivet har jeg lånt via Pinterest. #tekstene er stempler fra Staz. Diecutsen bak motivet er stanset ut med en dies fra Marianne Design, LR0180 Sirkler. Det spreke turkise båndet med hvite prikker er fra the Hobby House.Ann Kristin:
Jeg har laget ett criss-cross konfirmasjonskort med lekre papirer fra Papirdesign (det gule er ukjent resteark), dotter og de gule rosene er også derfra. Den nydelige lysekronen er fra Wycinanka. Båndet er fra Hobby House. Stjernediesen og diesen rundt motivet er fra Marianne Design. Motivet, Casey, er fra Saturated Canary og er fargelagt med distress reinkere.


Hege:
Jeg har laget en LO med mønsterpapir fra Papirdesign og Studiolight.  På bakgrunnsarket har jeg lekt meg med gesso (dratt utover med en pappbit), stempler fra Papirdesign, Staz og Wycinanka, stensil, og diverse mister.  Pilene er stemplet på et mønsterark fra Studiolight og klippet ut.  "Små øyeblikk" er en hjemmelaget pebble.  Studiolight, Staz, og Wycinanka forhandles via Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Jeg er ikke fremmed for litt knalle farger. Her har jeg laget en layout som går i rosa, grønt og gult - farger som jeg har hentet fra bildene. Mønsterarkene er fra Studio Calico, Bella BLVD og restekassen.

På bakgrunnen har jeg lagt et lag med gesso bak bildene, og brukt en prikkesjablong sammen med mer gesso oppå der igjen. Så har jeg brukt DENNE stensilen fra Wycinanka sammen med en vanlig journaling-tusj for å lage de store sirklene. Chipboarden jeg har pyntet med + tittelen er også fra Wycinanka. Sorte dotter fra Papirdesign og die-cuts fra American Crafts.


Rundt tittelen har jeg limt noen litt store bling-stener som representerer boblene. Tagen med journaling er stukket ned i en pose bak bildet.


Datoen har jeg stemplet oppe i venstre hjørne og pyntet enkelt med chipboard og enamel dot.


Wycinanka sine nydelige chipboards distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


8 kommentarer:

 1. Flott utfordring og knall inspirasjon fra dere i teamet!

  SvarSlett
 2. Er det noen som har prøvd disse chameleon pens? De så jo geniale ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen av oss her i Scrappelyst har testet de, men ja vi synes også de ser geniale ut. Om alt går etter planen sendes de ut til butikkene fra Global Hobby og kunst på mandag 9. feb. Mens vi sitter og venter, noe vi kanskje ikke er så gode på alltid så kan vi la oss inspirere her; https://www.facebook.com/video.php?v=10155035870135012

   Slett
 3. Mykje flott inspirasjon :-) Tusjane ser kjekke ut, artig å prøvd desse :-)
  Gina

  SvarSlett
 4. Herlige utfordringer dere hadde denne mnd :)

  SvarSlett
 5. Färg... det passar mej bra! Fastän jag egentligen mest gillar brunt, så har mina papperspyssel en tendens att dra iväg åt det färgglada hållet ändå *S*

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.