torsdag 23. april 2015

Adventure

Heisann alle sammen :)

Denne gangen er det min tur til å publisere her på Scrappelyst bloggen og jeg ønsker å dele en layout med dere. I Påsken fikk guttungen prøvd slalåm ski for første gang. Det var utrolig stor stas selv om det var litt vanskelig. Han ble veldig stolt når han endelig klarte å stoppe helt selv.
Små gleder ♥ Disse herlige bildene av skigutten min måtte selvfølgelig scrappes med en gang vi kom hjem fra påskefjellet og her er resultatet: 


Papirdesign kom tidligere i år ut med en helt ny serie "Hell og Lykke", til denne layouten har jeg blandet noen nye og gamle favoritter. Bakgrunnarket heter fisketur, og det har jeg sprayet med masse glimmermist og lekt meg litt med sjablonger og stemplene "Bakgrunner", "Hei på deg", "Go gutten" og "kuleste gutten". En herlig blanding :D 
Clusteren min har jeg laget av mønsterarkene "bark" og "vinterstrikk", osteklut, sytråd, viewmaster dies fra Sizzix som Global Hobby og Kunst fører, og wood veener stjerner fra Papirdesign som jeg har embosset hvite. Litt washi tape hører også med. Tittelen min har jeg kuttet ut med silhouette maskin. 


Jeg håper du fikk inspirasjon til å være kreativ.
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥

3 kommentarer:

  1. Kjempetøff og stilig !! Har virkelig sansen for stilen din Kristine :D Herlig vinter-LO som virkelig får frem vinter-følelsen :D

    SvarSlett
  2. Stilig side. Strikkearket fra papirdesign er så kult.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.