onsdag 8. april 2015

Bursdagsgutt


Et bursdagskort med motiv fargelagt med Chameleon tusjer. Motivet er et digitalt stempel printet ut på Fabriano Tecnico ark.

Mønsterark, dots og tekst stickers fra Papirdesign. Firkanten med frimerketagger og stjernene/stjerneborden er dies fra Marianne Design, CR1223 Rammer frimerkekant 39991223 og DF3408 Folder Extra - Stars 39993408.


Chameleon Pens er et nytt og spennende alkoholbasert tusjprodukt som Global Hobby og Kunst nå lanserer i Norge. Med kun 20 ulike farger kan man med et unikt blendersystem skape uendelige fargenyanser, og tusjene kan brukes sammen med andre kjente merker som for eksempel Touch Markers. Produktet er veldig aktuelt for alle som driver med tegning, illustrasjon, scrapbooking og mye mer.

Global Hobby og Kunst er nå på jakt etter forhandlere over hele landet som ønsker å føre Chameleon i sin butikk. Ta kontakt med oss på tlf 55 55 32 10 eller epost global@globalhobby.no

Chameleon Pens har norsk gruppe på FB, her ligger blant annet en video som viser bruk av tusjene. 


5 kommentarer:

 1. Herlig bursdagskort Wence.
  Nydelig fargelegging med Chameleontusjene.

  SvarSlett
 2. Så fint. Fine detaljer og flott fargelagt. ❤️

  SvarSlett
 3. Ååå så flott kort Wenche! Digger det guttestempelet! Og kortet er tøft pyntet, med flotte guttefarger. :) Takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 4. Så stilig og flott dette var ! Det motivet er så herlig :D

  SvarSlett
 5. Stjerner i øya mine svir gjør meg sinnsyk, dette var utrolig lekkert og lekent. <3 It

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.