onsdag 22. april 2015

Dekorert gaveeske

Litt ekstra inspirasjon til Grublis for april - gjenbruk (Frist 6.mai kl 20.00).

I dag vil jeg vise frem et lite prosjekt som kanskje kan være til inspirasjon nå som vi nærmer oss tiden for konfirmasjoner. Jeg har dekorert en gammel gaveeske med hanker. Kjempefin til å legge små gaver i, f.eks en smykkeeske, gavekort, penger.


Mønsterarkene jeg har brukt er alle fra Papirdesign, fra seriene Hell og lykke og Forventning. Motivet har jeg lånt via Pinterest, og kan sånn sett passe til flere anledninger enn konfirmasjon. Jeg har ikke noen typisk konfirmasjonstekst på esken min, for vi har ingen jentekonfirmanter i år, så da kan jeg bruke den til hvilken som helst anledning som dukker opp.


Bak motivet har jeg en lekker ramme fra Wycinanka. Den lille fuglen og eiffeltårnet er også derfra. Lekre blomster i lilla og brunt fra I Am Roses er limt på en utstanset bladranke som er stanset ut med en Tim Holtz Bigz dies fra Sizzix. Chipboard fra Wycinanka og dies + utstyr fra Sizzix distribueres via Global Hobby og Kunst. Snakkeboblen i gull er en chipboard fra Crate Paper.


Innsiden av esken.


Jeg har dekorert innsidene med samme mønsterark som på utsiden. På denne siden har jeg punchet en kant på det ene arket og laget en lomme som man kan stikke ned i penger, gavekort eller bare en liten ekstra hilsen. Pyntet med blomster fra I Am Roses, gullperler og en chipboard fra Crate Paper.På den andre siden har jeg limt fast et skrivefelt. Pyntet med samme type blomster og gullperler.


Håper du fikk litt ekstra inspirasjon til å rote frem gamle esker og gjøre noe kreativt med dem, uansett om du har konfirmant eller ei.

6 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.