fredag 4. mars 2016

Konfirmasjonskort

I dag vil jeg vise fem konfirmantkort jeg har laget i matchende stil. Når jeg lager kort, liker jeg veldig godt å lage flere på en gang, så jeg får "brukt opp" arkene jeg har begynt på. Da velger jeg ofte ut 3-5 ark, og bruker de til å lage flest mulig kort. På disse kortene har jeg brukt ark fra Kort og Godt.
 

Kortene er laget i litt likt oppsett, men gjerne rotert for hverandre, eller med litt annen pynt. På den måten reduserer man tiden pr kort, ettersom man ikke trenger finne opp kruttet på nytt for hvert kort. Diesen er også fra Kort og Godt, og stanser ut veldig godt. Ellers har jeg pyntet med roser og "vifteblader" fra Kort og Godt, samt diverste utstanset pynt av mønsterarkene som går igjen på kortene. Jeg har brukt acryl mousse fra Marabou på det ene kortet, som forhandles gjennom Global hobby og Kunst. Jeg har i tillegg brukt dobbeltsidig tape og 3D-puter fra Kort og Godt. Alle tager har fått stemplet på tekster fra ei stempelplate fra Kort og Godt, M-241.Detaljbilder:3 kommentarer:

  1. Så flotte kort ! Jeg tror jammen meg jeg må lage et par jeg også....det er vel tiden snart nå :) Takk for inspirasjon :)

    SvarSlett
  2. Gorgeous. Love the die cut. Hugz

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.