torsdag 17. mars 2016

Mer inspirasjon til mars-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER. Vi vil se stoff eller tråd i en eller annen form denne gangen.

Katrine:
Jeg har laget en LO til denne utfordringen, med bilde fra julaften i fjor. Jeg har brukt mønsterark, stickers, tags og papirpynt fra 7 Dots Studio sin kolleksjon Yuletide. Herlige, litt røffere type juleark.

Bak bildet har jeg brukt strie og kakeserviett, samt stukket inn noen tags på siden.

På bakgrunnen har jeg brukt Marabu Mixed Media Acryl mousse i hvitt, og gullfarget Art Spray fra samme serie. Chipboardstjerner fra Wycinanka.

Hege:
Jeg har laget et babykort, hvor jeg har brukt nydelige papirer fra Papirdesign og motiv fra Studiolight. Kakeservietten bak motivet er også fra Papirdesign. Oppgaven denne måneden var å bruke netting, og jeg har valgt å bruke osteklut bak motivet. Det gir en fin og litt "myk effekt. Kortet er pyntet med chipboardtekst fra Wycinanka, dotter fra Staz og blomster fra blant annet Papirdesign. Kortet er lukket med en blonde fra Papirdesign. Wycinanka, Studiolight og Staz forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst.


Wenche:
Et venninnekort med motiv fra Papirdesign. Klem er stanset ut i mosegummi med dies fra Kort og Godt. Jeg har brukt blonde på mitt inspirasjonsbidrag.

Blondeservietten jeg har brukt her er egentlig skarp grønn, men jeg har brukt baksiden av den.

.Ann Kristin:
Jeg har lommescrappet en side fra konserten jentene og jeg var på i februar, med Isac Elliot. Man trenger jo ikke alltid å ha PL-kort når man scrapper PL, man kan fint bruke mønsterark. Her har jeg brukt mønsterark fra Kort og Godt.  Jeg har pyntet med washi tape og twine. Dotter og tekststriper fra Papirdesign. Chipboard hjerter i forskjellige varianter fra Wycinanka. Rødt klistremerkehjerte og hvit hjerte dot fra Staz.2 kommentarer:

  1. Her var det mye lekkert :-) Takk for inspirasjonen :-)

    SvarSlett
  2. Oi...her var det mye flott inspirasjon ! :D
    Virkelig herlig altså! :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.