onsdag 16. mars 2016

PL - Mer enn bare til album

PL er blitt stort i scrappeværden, og det lages utrolig mange ulike og lekre PL pakker, med de skjønneste kort inni. Jeg har ikke hoppet på PL bølgen selv, men Katrine sendte en liten "prøvepakke" til meg, med både flotte kort og noen PL lommer til album. Joda, jeg har såvisst brukt en del av de PL kortene, men absolutt ikke på PL sider ;) Her kommer en variant med slike kort:

 Her har jeg laget et "kjærestekort" med tanke på valentinsdagen. Et stort PL kort kombinert med deilige Studiolight papirer gjorde susen. Kortet har fått en juksesøm, litt rufsede og svertede kanter.

Til dekor har jeg, i tillegg til tekst, brukt hjertechipboards fra Wycinanka. Er de ikke søte?!? Jeg har slått till med litt knallgule detaljer og dots fra Marianne Design. Det er morro med fargekontraster og når jeg lager kort til gutter/menn, har jeg alt for lett for å havne i sort/hvit/brunt. Det prøver jeg å gjøre noe med nå ;)

På taggen min har jeg hjemmefarget hugsnugbånd. Lurer du på hvordan du kan lage slike selv? Sjekk ut vår tutorial HER. Global Hobby og Kunst distribuerer både hugsnugbånd, diverse medium som kan brukes til farging, samt produkter fra Studiolight og Marianne design.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

4 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.