lørdag 5. mars 2016

Utfordring for mars - Stoff eller Tråd

Denne måneden vil vi se stoff eller tråd på deres prosjekter.
Stoff eller tråd kan være osteklut, bånd, blonder, biter med stoff, sytråd, hamp, jute, fiskegarn, gamle bukselommer eller lignende. Her er det mye forskjellig som kan brukes, og om du vil ha mye eller lite på prosjektet ditt bestemmer du selv, bare det er synlig.
Utfordringen vår har frist 31. mars kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på mars-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.Sammen med dem gir vi vinneren spennende Mixed Media produkt fra Marabu:

Linda:
Jeg har laget en LO med lekre ark, klistremerker og tags fra 7 Dots Studio og serien Verano Azul, en lekker serie med ark i sommerlige farger med mye turkistoner. Jeg har brukt kakeserviett fra Papirdesign, og Paljetter som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Jeg har brukt turkise dotter med glitter i blomstersentrene. OG bak hele clusteren - Osteklut.Kristin:
Jeg elsker osteklut og synes det passer like fint på røffe prosjekter som på mer sarte. Jeg har denne gangen laget et dåpskort på bestilling og ostekluten ble en flott effekt her. Jeg har brukt mønsterark og roser fra Papirdesign.

Elin:
Som Kristin, og mange flere, elsker jeg osteklut! Den kan brukes til SÅ mye spennende, og gir ulike uttrykk avhengig av hvilke andre produkter den "sammarbeider" med. Her har jeg brukt den for å skape effekt bak bildene mine. Fiskenett om du vil. LOen er laget etter Skisse #12. Jeg har brukt mønsterark og elemter fra Studiolight. Grunnet LOen med gesso, limt på embossingpulver uten å varme det (for sandeffekt). De små ordene er fra Papirdesign, og chipboards fra Wycinanka. Jeg har til og med lurt med et og annet skjell fra Nord Norge.


Kristine
Jeg syns ikke alltid det er så lett å bruke bånd og blonder på layouter, føler det fort blir for "jentete" men osteklut er jeg storforbruker av! Det syns jeg passer til alt av prosjekter, fra tøffe gutte layouter, til shabby chic kort ♥ Så jeg bruker nesten osteklut på alt jeg lager jeg.. noen ganger bruker jeg den bare slik den er i hvit, eller så farger jeg den. Begge deler går veldig fint ;) Til å lage denne layouten har jeg bruk stilige papirer fra 7 dots studio, som jeg har sprayet på med mixed media spray fra Marabu i fargen Caribbean. Produktene til Marabu forhandles igjennom Global Hobby og Kunst ut til scrappe og hobbybutikker :) I tillegg har jeg brukt spray i fargen lavendel! To nydelige farger som om mulig blir enda mer nydelig når de kombineres ♥ Snakkeboblen er en papirpynt fra 7 dots studio.
"Perfekt" er et klistremerke fra Papirdesign.


3 kommentarer:

  1. What a great theme. Lovely inspiration from the DT. Hugz

    SvarSlett
  2. Fine inspirasjons bidrag. Og så mye flott som har kommet inn til denne, morro!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.