lørdag 8. april 2017

En serie mixed media kort

Hei! I dag vil jeg dele en liten serie med mixed media kort med dere. Jeg synes det er helt supert å teste ut forskjellige teknikker på kort for da er ikke overflaten så stor og prosjektet blir mer overkommelig. Det er greit å øve seg litt på små flater før man tar det med seg til større prosjekt, være seg LO eller kanskje lerret.


Først et kort i blåtoner. Hvit kartong fra Papicolor og mønsterark fra Studiolight går igjen på alle kortene. Likt for alle kortene er også de lekre motivene fra Kristie Art Design, og de kan du finne HER. Jeg har rufset og svertet alle kanter på mønsterarkene, samt brettet det øverste laget opp i en tilfeldig vifteform. På det nederste laget med mønsterark har jeg grunnet med gesso og deretter brukt Marabu akryl mousse sammen med en stensil. For å fremheve litt av mønsteret i stensilen, samt hente inn igjen litt av den skarpe blåfargen fra motivet, har jeg malt over noen steder med Marabu Art Spray i fargen Enzian.

  Jeg har pyntet med blomster fra I Am Roses, som jeg har farget med allerede nevnte spray samt litt shimmermaling. Tekst og øvrig chipboard er fra Scrapiniec. Litt blonder og osteklut hører med, og så har jeg brukt filmstripe fra Tim Holtz for å hente inn igjen litt av kanten fra motivet. G-nøkkel charm fra Din Fantasi. Små blå glassperler blir siste hånd på verket.

Neste kort er i rosa/fersken toner.  Jeg har også her brukt stensil på bakgrunn og fremhevet detaljer med ferskenfarget shimmermaling. Tekst fra Scrapiniec, små chipboardsommerfugler fra Wycinanka.

Grener er stanset ut med en Sizzix die i hvit kartong. Prikken over i'en blir Cosmic Shimmer Gilding Flakes fra Creative Expressions. Kjempegøy produkt å jobbe med, og det gjør seg virkelig som detalj på mange typer prosjekter. For å feste Gilding Flakes bruker jeg en spesielt godt egnet flytende lim fra samme produsent som heter Cosmic Shimmer Flake & Glitter glue.

Siste kort ut, dette i lyse rosa-toner. Same teknikk som på de øvrige kort.

Her har blomstene fra I Am Roses fått litt farge av rosa shimmermaling. Chipboard fra Scrapiniec. Cosmic Shimmer Gilding Flaskes fra Creative Expressions.
Produkter fra Papicolor, Studiolight, Marabu, Din Fantasi og Creative Expressions distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper du ble inspirert til å teste ut litt nye teknikker på dine kort eller andre prosjekter.
Ha en riktig fin dag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.