fredag 28. april 2017

Simply the best

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere en LO, laget med mønsterark fra Papirdesign sine nye serier "Dagen er din" og "Velkommen lille venn".  Det er ingen hemmelighet at jeg liker godt treverksark, så dette bakgrunnsarket passet meg veldig godt.  Jeg falt også veldig for det  søte lyseblå arket med skyer.

Jeg har grunnet bakgrunnen med gesso, før jeg har sprayet på Akryl Spray fra Marabu i fargen Caribbean Blue. Jeg sprayet godt på og tørket med en våtserviett, slik at fargen ble slik jeg ønsket.  Etterpå limte jeg på en chipboard-bakgrunn fra Scrapiniec, som jeg hadde klippet til. Jeg gikk over chipboarden med Distress Paint og Akryl Spray (med pensel) for å få en fin overgang til bakgrunnen. Mønsterark og bilde ble så montert.  Når alt var plassert der det skulle være, fant jeg frem gesso igjen, gikk over der jeg hadde malt og sprayet, slik at det ble fine overganger. Til slutt la jeg et papir over bildene, og sprutet med Akrylspray og Mist.

Tekstsirkelen og ordene øverst er klippet ut fra mønsterarket med skyene.


Kulricke har en nydelig dies med teksten familie, som jeg stanset ut i turkis glitterkartong fra Best Creation.  Jeg limte også på en bit washitape, et klistremerke og et glansehjerte fra Staz.


Til tittel valgte jeg en ferdig chipboardtekst fra Scrapiniec. Denne fikk først et strøk gesso, før jeg dabbet litt svart Distress Paint nederst.


Jeg valgte å ikke pynte LO-en noe særlig, da jeg ønsket fokus på bildet.  Ikke ofte jeg har bilder med alle tre sammen lenger :-)

Produkter fra Marabu, Best Creation og Staz distribueres i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

Kreativ hilsen fra1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.