mandag 12. mars 2018

Tre konfirmasjonskort til gutterSesongen for vår-konfirmantene nærmer seg og jeg koser meg med å lage kort til de unge, lovende.

Dette første her jeg laget i en litt utradisjonell fasong, ved hjelp av et nytt die-sett fra Studiolight., Studio Light Die A6 – Basics Nr.82. Diesene er flotte og store slik at de egner seg som hovedbase for kort. Stanset ut i Papicolor kraft natur kartong, og dekorert med mønsterark fra Studiolight Industrial 2.0-serien.

Motivet jeg har brukt er fra Maja Design. Det passet veldig godt i fargeskalalen til Studiolight-arkene. Konfirmant er stanset ut med die fra Papirdesign og stempelteksten er også derfra. Stemplet på vellum. Sirkler stanset ut med die fra Marianne Design, CR1360 Stitched Passepartouts circles. Skruer og muttere er stanset ut med CR1324 Punch die - Nuts & Bolts , også fra Marianne Design.

Taben underst er en del av settet Studio Light Die A6 – Basics Nr.83.Inne i kortet har jeg laget en pengelomme.Jeg har også lyst til å vise frem et tradisjonelt 15*15cm kort.

Her har jeg også brukt de flotte Studiolight Industrial 2.0-arkene. Har brukt motiver fra samme serie, i tillegg til et  motiv fra Marianne Design (det med skjorten).

Har stemplet noen malings splatter med stempelsettet Studio Light Stempel A6 – Basic nr. 242.

Tekstene er stanset ut med dies fra Papirdesign.

Gule detaljer er stanset ut med Studio Light Die – Industrial 2.0 – Nr.68 og Studio Light Die – Industrial 2.0 – Nr.70.

Svarte og gule dotter fra Papirdesign.Pengelomme laget med en av diesene i settet Studio Light Die – Industrial 2.0 – Nr.70.Studiolight sin nye Industrial serie er knalltøff. Her har jeg nok en gangbrukt ark, motiv og dies fra serien, sammen med tekst- og stjerne-die fra Papirdesign.Som litt ekstra metallpynt har jeg brukt en del fra en brusboks sammen med en sko-charm fra Din Fantasi.Kortet er laget med Papicolor brun kraft-kartong.Studiolight sin tøffe kantdies har jeg brukt både på forsiden, og til å lage en pengelomme på innsiden av kortet.
Produkter fra Studiolight, Papicolor, Marianne Design, Din fantasi og vellum distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

  1. Supertøffe! Skikkelig kule!
    Digger fargekomboene her :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.