fredag 11. januar 2019

Grublis for januar - Hvitt

Er dere klare for årets første grublis? Grublisen for januar er rett og slett "Hvitt". Vi ønsker at du har fargen hvit i fokus og at du lager noe hvor hvit er hovedfargen. Du kan selvsagt ha innslag av andre farger, men det hvite skal være fremtredende.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.februar 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne premien bestående av stempler og die fra Marianne Design. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har kost med meg å lage en egen mixed media-bakrunn denne gangen og da passet det veldig fint å ha den helt hvit. Den hvite bakgrunnen blir blikkfang, samtidig som den er dekorativ med ulike strukturer. Jeg har pyntet opp med motiv fra Studiolight og snurreblomster fra Kort og Godt for å ha noen kontraster mot det hvite.

Ann Kristin:
Ett clean and simple card fra meg med hvit kartong fra Papicolor, washi tape og dies! Lampe dies fra industrial serien til StudioLight og "Gratulerer" fra Papirdesign. Begge er stanset ut i gull drøssfri glitterkartong fra Best Creation.
Kartong og StudioLight dies forhandles av Global Hobby og Kunst!Jeg har også laget kort til januar grublisen vår, bryllupskort i hvitt kan vel ikke slå feil? Jeg har bruk mønsterark fra Papirdesign, hvit bølgepapp fra Folia og motiv fra ByDigitalDesign. Jeg har pyntet med litt glitter-kartong, hvit osteklut, hvite krølleroser fra Kort og Godt, og en søt gratulasjonstekst (også den fra Kort og Godt). Rammen bak motivet er stanset ut med dies fra Marianne Design.

Katrine:
Månedens inspirasjon fra meg ble et helhvitt kort. Jeg har kombinert vanlig hvit kartong og metallic/perlemors kartong, begge fra Papicolor. Det fremste panelet har jeg preget med en embossingfolder fra Sizzix. Fjæren og den lille tagen jeg har stemplet på er også stanset ut med Sizzix dies, disse i perlemorskartongen. Stempelteksten er fra Papirdesign. Jeg har brukt Hug Snug seam binding og knytt en sløyfe. Pyntet med en enkel knapp, samt halvperler fra Staz.
Hug Snug, samt produkter fra Papicolor, Sizzix og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
Et vinterlig kort ble min løsning av denne grublisen. 

Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong.


Snøkrystallene har jeg stanset ut med dies fra StudioLight, Winter Days 109. Stanset ut i glitter mosegummi. Hvit bølgepapp er fra Folia.

Tekststickers fra Papirdesign

Mønsterarkene er fra StudioLight.


Produkter fra Folia,  Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 


Hege:

Jeg har laget et hvitt kort med innslag av knallrosa og svart. Til bakgrunnen har jeg brukt akvarellark og akvarellmaling fra Van Gogh, hvit Marabu Mixed Media Acryl Mousse og et bakgrunnsstempel. Det hvite stjernemønsteret er dies fra Papirdesign, stanset ut i hvit Papicolor-kartong. "Gratulerer med dagen" er dies fra Papirdesign, stanset ut i hvit bølgepapp fra Folia. "Hipp hipp hurra" er stempel fra Kort og Godt, stemplet med Versamark vannmerkepute og embosset med Cosmic Shimmer Detail emboss powder - true white. Dotter fra Papirdesign og svart penn fra Touch til slutt. Jeg bruker Cosmic Shimmer - Specialist Acrylic Glue til å lime med.

Produkter fra Marabu, Van Gogh, Papicolor, Folia, Versafine, Touch og Cosmic Shimmer distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
2 kommentarer:

 1. Flott oppgave og superflotte inspirasjonsbidrag :)
  Me like :)

  SvarSlett
 2. Magnifiques créations de la DT pour ce nouveau challenge auquel je participe avec plaisir.
  Bises.
  MaryannG

  Vakre kreasjoner av DT for denne nye utfordringen som jeg deltar med glede.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.