mandag 27. mai 2019

Må en layout ha en tittel?

Dersom du spurte meg for et år eller to siden, ville jeg kanskje sagt ja. Men nå som jeg begynner å bli komfortabel med scrapbookingen, vil jeg svare NEI. For man må jo ingenting? 
Derfor har jeg laget en layout med meg og mini uten hovedtekst, men med flere små budskap:


Som dere ser av stripene, ble dette en bølge-LO :p Jeg grunnet med Amsterdam Transparent Gesso, men var litt utålmodig og brukte varmepistolen. Da har mine LOer lett for å krølle seg dessverre. 
Hadde så lyst til å bruke slik grønn-turkis farge som blomstene har, på bakgrunnen også. Så da måtte jeg blande selv. Amsterdam Akryl er genialt sånn sett; man kan kjøpe de i små 20ml tuber, i sett eller single, og mangler man en farge ja så blander man. MEN om man da i tillegg har en liten mengde Marabu Mixed Media Art Sprayer (slik som meg), så hvorfor ikke blande en spray og en maling?

Amsterdam Akryl Titanium White + Marabu Mixed Media Art Spray Aquamarine = Nydelig turkisgrønn paste ;)
(Et lite tips: Har du rester av dine blandinger, bruk de på noe annet: I en Art Journal, på et lerret, på en kortbase eller kanskje en ny LO?).


Fargen har jeg brukt på bakgrunn med stensil, men også på rammen med svamp. Den var i utgangpunktet mørk brun. Jeg har også stemplet litt med tekststempel og dotter.

Jeg har brukt tekststrimler fra 7 dots studio, for å fortelle min story og mine følelser i bildet. Jeg har også finklippet noen roser og blader som jeg har limt på bak blomster og ramme, kjekt for å skape litt dimensjon i LO'en.

Produkter fra Marabu og Amsterdam forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk ut hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler ;)

https://elinshobbykrok.blogspot.com/

1 kommentar:

  1. Nei, det må den ikke. Jeg har laget flere uten tittel :)
    Fy søren så nydelig denne var. Rålekker :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.