fredag 17. mai 2019

Mer inspirasjon til mai-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg har laget et babykort til et dåpsbarn. Jeg har brukt mønsterpapir fra Papirdesign. Jeg har pyntet med blomster fra I am Roses.

Elin:
Jeg har scrappet en layout fra juniors første bursdagsfeiring. Koser meg med å dokumentere ungenes oppvekst og opplevelser, selv om jeg ikke akkurat scrapper bildene i verken kronologisk rekkefølge eller umiddelbart etter opplevelsene ;)
Jeg har brukt mønsterark, div pynt og små ord fra Papirdesign. Tagen bak bildet er stanset med dies fra Papirdesign, og "Hipp Hipp Hurra" er stemplet med clearstamp fra Kort og Godt. Sirklene har jeg tegnet med Sakura gelly roll penner i sort og blått, og pynten ellers er litt sporadisk fra restekassen min. Litt stempel, litt dots, litt chipboards ;)

 Linda:
Jeg har laget et par bursdagskort med kule stempler fra cut and paste-serien fra Studiolight. Disse har jeg stemplet på akvarellark fra van Gogh, og fargelagt med akvarellmaling, også denne fra van Gogh.  Arkene kommer fra 6x6 pads fra Studiolight. Doiliediesen og stempelet jeg har brukt på dagen i posekortet kommer fra Papirdesign

Jeg har laget et konfirmasjonskort. Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra StudioLight. 


Motorsykkelen er stanset ut med die fra Marianne Design, COL1436 Village Decoration set 4.

Kjære konfirmant er stanset ut med die fra Papirdesign.

Motivet er en Felicita Design Card Topper.

Produkter fra Marianne Design, van Gogh, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

1 kommentar:

  1. Åhh, her var det mye flott! :) Me like, alt sammen :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.