søndag 19. mai 2019

Produkt-tips

Vi finner alle våre favoritter ved scrappepulten titt og ofte og dann og vann. 

Noen glemmer vi av igjen en stund, mens andre får sin faste plass og er i bruk ved nesten hvert eneste prosjekt.

I dag vil vi i TeamScrappelyst vise frem noen av våre favoritter:

Hege:

Jeg har prøvd mange forskjellige typer flytende lim i løpet av de årene jeg har scrappet. I fjor oppdaget jeg Cosmic Shimmer Specialist Acrylic Glue og har ikke brukt annet siden. Det er et sterkt akryllim, som tørker helt transparent. Det jeg liker aller best med dette limet, er at det har tynn påføringstupp. Det blir derfor lite søl og man kommer til på selv bittesmå/tynne bokstaver osv. Jeg liker også veldig godt at det er nesten luktfritt.

 Jeg bruker limet til å lime mange forskjellige materialer, blant annet papir, chipboard, osteklut, mosegummi, dotter/halvperler.


Limet finnes i ulike størrelser: 30 ml, 60 ml (annerledes tupp) og 125 ml. Jeg har den minste flasken på 30 ml og den er veldig drøy i bruk.  


Elin:

Jeg har i løpet av de siste par årene fått øynene opp for en ny retning innen scrapping, nemlig Mixed Media stilen. I løpet av min reise har jeg prøvd mangt og meget av nye ukjente produkter, men er det en ting jeg har kommet fram til at man virkelig bør investere i når man leker med mye maling og medier, så er det en god Art Journal. Det finnes mange på markedet, men av alle jeg har studert og prøvd, skiller Marabu Mixed Media Art Journal seg ut for meg. Med sine akkurat passe tykke ark, som lett lar seg jobbe på både med og uten grunning, og som ikke bølger seg nevneverdig.

Jeg jobber i denne Art Journalen som dere ser her, den er str A5 og har 180g ark, totalt 72 stk i boken. Den har en praktisk lomme på innsiden av permen, hvor man kan oppbevare for eksempel bilder, notater, huskelister og lignende. Den har også en strikk rundt seg ytterst på siden, som gjør at boken holder seg lukket selv om man fyller opp med div. Den kommer i flere formater, blant annet A4 (stående og liggende), og med ringer i ryggen som gjør at man kan jobbe med den flatt. Det blir mitt neste innkjøp ;) Under ser dere et bilde fra min private bok:Wenche:
Vimpeldiesene fra Papirdesign ble raskt en favoritt da jeg kjøpte de. Når jeg føler noe mangler på et prosjekt, ja så passer det nesten uten unntak med vimpel.Navnet på diessettet er PD 17326 Vimpel.

1 kommentar:

  1. Moro å se hva som er favoritten i dag. Det varierer jo litt etter hva som kommer av nye produkter :) (og når man noen ganger finner frem noe gammelt....hihi) :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.