torsdag 6. februar 2020

Små gaver som varmer

Jeg er veldig glad i å både gi og lage søte små gaver til de jeg er glad i. Noen ganger er det et kort, andre ganger er det pyntet sjokolade og denne gangen er det dekorerte fyrstikkesker og lys som har blitt laget opp til fremtidige gaver:


Den første esken er dekorert med mønsterark fra Papirdesigns Vårstemning kolleksjon: Stemorsblomst heter arket.  Toppen er stanset ut med dies fra Marianne Design på alle eskene, og embosset før den har blitt svertet.  Stempelet er fra Papirdesigns stempelplate " Nyt Livet". Dekoren er enkel: Små blomster, litt hamp og blonder. En søt charm.Eske nr to er dekorert med Papirdesigns mønsterark fra kolleksjonen Vårstemning; Hvitveis heter arket. Til dekor har jeg valgt dette fine stempelet fra Papirdesign, også dette fra platen "Nyt livet". Den brune kraft blonden er fra Kort og Godt.  Har også brukt div blomster og en hvit bloneserviett.
Den siste gaveesken er dekorert med Papirdesigns papirer fra "Tur i skogen" kolleksjon, samt samme stempelplate som nevnt over. Samtlige tre esker er pyntet med både resteark og dekorelementer fra div rester. Veldig greit å få brukt opp litt av det man har på pulten.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.