mandag 17. februar 2020

Mer inspirasjon til februar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Dette kortet er et konvoluttkort laget av ferdigkuttet kartong som jeg har arvet etter ei venninne ryddet i hobbysakene sine. Men formen kan du fint kutte til selv også.

Mønsterarkene er fra Studio Light.

Dies, button og stickers er fra Papirdesign.

Baksiden av kortet viser hvordan konvoluttkortet er brettet:

Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Katrine:
Jeg har laget en halloween-layout til denne utfordringen.
Jeg grunnet et stk hvit Papicolor-kartong med transparent gesso fra Amsterdam. Lot det tørke godt før jeg tilførte farge med Marabu Art Spray - Mandarine. Jeg brukte pensel og sprayet med en del vann for å få det til å renne litt utover. Kartongen festet jeg deretter litt på skrå på et hvitt- og sortstripet mønsterark fra Studio Light, og rufset til kanten noen steder.

Bak bildene har jeg klippet til banners i mønsterark fra Studio Light. Tittelen er klistremerkebokstaver fra Papirdesign.

Jeg har også stanset ut spindelvev med die fra Papirdesign. Jeg har kun festet de med flytende lim der de blir dekket av bildet, på den måten står de litt mer løst opp og gir litt mer liv til layouten. 

Hege:

Jeg har laget konfirmasjonsinvitasjoner til denne utfordringen. Jeg har brukt ferdigkjøpte svarte tags som utgangspunkt og mønsterarkene er fra Studio Light og Papirdesign. Stjernemønsteret er stanset ut med dies fra Papirdesign. Det er også den ovale ramma jeg har stemplet teksten inni. Teksten er fra en stempelplate fra Papirdesign, det samme er de grønne dottene. Jeg har tegnet "søm" rundt kantene med hvit Sakura Gelly Roll 08.
Produkter fra Studio Light og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.