lørdag 25. juli 2020

Eksplosjonsboks til 8-åring


Heisann!

I dag vil jeg dele en eksplosjonsboks til en 8 år gammel jente.
Jeg har brukt Wenche sin mal for å brette boksen, den kan du finner HER


Jeg har brukt hvit kartong som base for boksen, og kledd den med mønsterark fra Papirdesign. De fleste arkene er fra Drømmeland koleksjonen, med untak av det grønne som er et eldre ark fra Fremtidsdrømmer. Jeg holdt esken helt enkel utenpå, ikke noe dill dall og pynt, bare lokket har fått en "krystall"knott for at det skal være lettere å åpne.

Inni boksen venter en overraskelse. Mange ballonger og åttetall som står og svaier. Jeg har stanset ut i forskjellige farger av glitterkartong, blant annet fra Best Creation og Marianne Design. Tallene har jeg stemplet med stempel fra Papirdesign og stanset ut med tilhørende die. Jeg har brukt Distress Oxide stempelputer og forsøkt matche fargen sånn noen lunde til ballongene.Jeg har stanset ut to av hver ballong og limt dem sammen med en bit av litt kraftig plastemballasje mellom.

For å feste dem inni boksen har jeg bygget et lite platå og skåret snitt for å stikke dem gjennom. Jeg har brettet plasten på innsiden av platået og limt den godt fast så ballongene ikke skal løsne.

Ellers er innsiden av boksen enkelt pyntet med fine stemplede tekster fra Papirdesign og gule paljettstjerner.For å ha en plass å skrive hilsen på laget jeg en liten tag ved siden av som matchet boksen.Ønsker dere en flott dag!

1 kommentar:

  1. Den eska tipper eg får mange "WOW"-kommentarer i selskapet :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.