søndag 31. desember 2023

Takk til våre samarbeidspartnere 2023

  Vi ønsker alle våre kjære følgere en god nyttårsaften.


 Vi er ved veis ende av vårt, holder dere fast, 10 år her i Scrappelyst. Montro om vi ikke må finne på noen jubileums-sprell etterhvert :-) 

Bak oss ligger 2023- Et år hvor vi har følt oss litt tilbake i normalen, etter COVID og alle de nye ordene den introduserte for oss, ord som trafikklysmodellen, albueklem og hytteskam. Men også et år med bekymringer og tragedier, uforklarlig kriging og strømkrise. Ta vare på hverandre alle sammen <3 


På vei inn i det nye året, ønsker vi å si tusen takk til alle våre Samarbeidspartnere gjennom 2023.  Tusen takk for godt samarbeid, takk for engasjement og tilliten dere viser oss i bloggen Scrappelyst. 

Dere fortjener en blomst.En spesiell takk til de som følger med oss over i 2024:
Disse under her, har vi også vært så heldige å hatt med oss som samarbeidspartnere gjennom 2022 i tillegg til de som fremdeles står i lista over våre Samarbeidspartnere.


Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning:Ønsker du å samarbeide med oss i det kommende året, er det bare å ta kontakt :-) scrappelyst@bbnett.no

2 kommentarer:

  1. Ønsker dere alle ett riktig godt nytt år! Gleder meg til å følge med dere videre i 2024.

    SvarSlett
  2. Ti år, gratulerer. Jeg har har ikke hatt særlig tid til hobbien de siste årene, men nå begynner ting og falle på plass, og jeg gleder meg til og følge dere fremover.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.