torsdag 11. august 2016

Grublis for august - ulike medium

 Vi vil se prosjekter hvor du leker deg med ulike medium... maling, mist, modelling paste, gesso, mousse osv... Hvilke medium og hvor mye bestemmer du selv. Ha det gøy og vær kreativ :-)

Frist for å delta er 6. september kl 20.00Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på denne grublisen har vi vært så heldig å få Marianne Design.
 

De gir vinneren denne lekre pakken med die og stempel.Wenche:
Jeg har boltret meg med Marabu akrylmousse og Marabu Art Spray på denne LOen. Bakgrunnsarket er opprinnelig sort med bartemotiv fra Studiolight.

Jeg har klint og klæsjet med mousser, sprayer og sjablonger fra Marabu. Mellom lagene har jeg også lagt et stykke osteklut for litt ekstra dimensjon.Chipboardsene er fra Scrapiniec og har fått dusjet seg med Marabu Art Spray.

Hege:

Jeg har laget en Layout med hvit Papicolor kartong som bakgrunn.  Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign sin kolleksjon "Muligheter".

Bakgrunnen har jeg laget ved å leke meg med ulike medium: Først brukte jeg grå Akryl Mousse fra Marabu, som jeg dro utover papiret med et gammelt bankkort. Etterpå brukte jeg hvit Mousse sammen med stensil. Jeg stemplet litt tilfeldig med stempel fra Papirdesign, både med svart stempelpute og hvit dabber.  Til slutt sprayet jeg over Akryl Spray fra Marabu i fargen Caribbean blue. Jeg sprayet i flere omganger og tørket bort overflødig spray med et tørkepapir.

Akryl Mousse og Spray føres av Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for nærmeste forhandler.


Layouten er pyntet med blant annet Chipboard fra Wycinanka (malt med dabber) og dotter fra Freckled Fawn.


Katrine:
Jeg har laget et kort i mixed media stil til denne utfordringen. Kraft kartong av merket Papicolor danner basen, øvrige ark er fra Studiolight. Jeg har limt på små restebiter av ark, en doily stanset ut med Sizzix 661498, osteklut og chipboard fra Wycinanka. Så påførte jeg et lag med gesso før jeg tok frem sprayene. Jeg har brukt Marabu art spray i fargen sølv, og en som jeg har blandet av fargene reseda og petrol.

Blomstene fra I Am Roses har fått seg en dusj med sprayen i sølv. Teksten er stanset ut med en die fra Kort&Godt i samme kartong som kortbasen.

Elin:
Jeg har også lekt meg med Mixed Media stilen denne gangen. Jeg har tatt utgangspunkt i et mønsterark fra Papirdesign, for så å lime på masse ulike restepapirer, blonder og dilldall. Alt ble dekket opp med gesso, før jeg stemplet ivrig med Papirdesigns bakgrunnsstempel. Chipboards fra Wycinanka og tekst fra Scrapiniec har blitt sprayet med Marabou Art Spray. Jeg har også sprayet på bakgrunn, og brukt både Marabou mousse og gesso med stencil.

 Blomstene, flere av de fra I Am Roses, har jeg i hovedsak farget selv, også de med Marabou Art Spray i fargene Lavendel og Skyblue. Jeg har brukt fargen sølv under, for å få litt kul effekt.2 kommentarer:

  1. Super oppgave også så flotte inspirasjonsbidrag! :)

    SvarSlett
  2. What a fun challenge. Gorgeous inspiration from the dt. Hugz

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.