søndag 14. desember 2014

Julekort

Jeg pleier ikke å lage så mange hjemmelagede julekort, siden vi oftest sender ut julekort med bilde av barna.  Noen kort blir det likevel, det er jo så gøy å kose seg med alle de nydelige julepapirene og motivene finnes.  Det gir en egen julestemning synes jeg.  Her er to av kortene jeg har laget i år:

Her har jeg laget et skikkelig "kaldt" julekort.  Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Studiolight.  Arkene jeg har brukt er to av mine absolutte favoritter, og passer perfekt til de nydelige strikkevottene.  Jeg har brukt en stensil fra TH, som matcher mønsteret på vottene perfekt og pyntet midten av "stjernene" med halvperler fra Staz.  Skiene og stavene er stanset ut med en dies fra Marianne Design og plassert litt tilfeldig på kortet.  "Juleklem" er chipboard fra Wycinanka, fargelagt med Promarkers og  #stemplene er fra Staz, designet av Wenche.  Studiolight, Marianne Design og Staz finner du i sortimentet til Global Hobby og Kunst.Innsiden på kortet har jeg pyntet helt enkelt med et av de samme mønsterarkene som på forsiden, og stempeltekst fra Staz.

  
Dette julekortet er i en litt annen stil enn kortet over. Her har jeg brukt kraftkartong som bakgrunn og laget stjerner ved hjelp av stensil og modelling paste.  Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Papirdesign, og har revet kanten på skrå, slik at det ser ut som stjernene kommer frem fra bak mønsterarket.  Motivet er ferdig fargelagt toppers fra The Hobby House.  Jeg har brukt "Effekt sne" rundt kanten på motivet og litt rundt om kring.  "Julehilsen"-banneret er laget ut fra kanten på et av mønsterarkene.  Halvperler og stempel fra Staz.


Innsiden er enkelt pyntet med samme mønsterark som forsiden, tekststempel fra Staz og en Chipboardgrein fra Wycinanka.  Staz og Wycinanka forhandles av Global Hobby og Kunst.


5 kommentarer:

 1. Åhh...for noen flotte julekort ! :D Skikkelig fine ! :D
  Takk for inspirasjon :D

  SvarSlett
 2. Kjempefine kort! Mange flotte detaljer!

  SvarSlett
 3. Nydelige julekort, Og heldige meg mottok et av disse i postkassa i dag :-) Snille Hege. Elsker måten du har brukt perler i stensil-stjernene på det øverste kortet. Super ide.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.