mandag 1. desember 2014

Vis oss din hjemmelagede adventskalender

Dagen er her, som MANGE har ventet på, den første luka kan åpnes i alles adventskalendere. Små og store går rundt og kjenner på sommerfuglene i magen nå.

Vi har lyst til å ha fokus på de hjemmelagede. Har du en hjemmelaget adventskalender? Ny eller gammel, pakkekalender, aktivitetskalender, fyrstikkkalender...... you name it.

Vi blir kjempeglad dersom du har lyst til å vise oss adventskalenderen / adventskalenderne du har laget. Og vi stemmer frem en deltaker som vinner en flott premie fra Marianne Design og Global Hobby og Kunst:I denne utfordringen er det tillatt å linke til allerede publiserte adventskalendere om du ønsker det, eller lage nytt blogginnlegg :-) Vi har det snille nisseskjegget på ;-)

Du kan delta med inntil 3 adventskalendere. Frist for å delta er 31.desember kl 20.00.

Team Scrappelyst vil også dele litt inspirasjon;

Wenche
For tre år siden laget jeg en aktivitetskalender som har blitt veldig populær her hjemme. Ungene gleder seg stort til denne blir satt frem. Laget med papirposer og inni hver pose ligger en tag med dagens aktivitet, som kan være alt fra tenne gravlykt, bake, skrive julekort, si noe pent om hverandre, feire en bursdag, adventsamling på skolen, nissegrøt ved bålpanne .... fyller inn aktiviteter ettersom vi ser hva vi får tid til og hvilke planer som blir lagt. En slik kalender skal være kos, ikke stress ;-)
Beskrivelse i bloggen min.

En aktivitetskalender jeg laget i fjor, etter samme ide som den første, men litt annerledes siden denne ikke har poser men ekstra klaff. Beskrivelse hos Din fantasi fra hobby til kunst, Global Hobby og kunst sin inspirasjonsblogg.

En tradisjonell variant, med pent innpakkede kalendergaver. Jeg pleier legge pakkene i et gammelt trau når vi har denne varianten. Beskrivelse hos Din fantasi fra hobby til kunst, Global Hobby og kunst sin inspirasjonsblogg.Ann Kristin:
Denne fyrstikk kalenderen laget jeg til mine foreldre i fjor. Og den ble godt mottatt :) Tilda er fargelagt med distress reinkere. Og juletreet er stanset ut (3 stk) med en Marianne Design dies, og limt sammen så det ble stående.Ellers pyntet med mønsterark fra Magnolia, knotter fra TH, snurreblomster, pyntebær, roser og pakkechipboards fra Wycinanka.

Elin:
Jeg lager som regel 3-5 pakkekalendere hvert år. Gubben får sjokolade og til jentene henger vi opp en god gammeldags hjemmesydd kalender med "ledetråder" hvor de skal lete etter dagens pakke. Til min kjære mor legger jeg ned litt mer innsats:Gode gammeldagse papirer og avispapir, hamp og kakeservietter jeg ikke får brukt ellers. De fine tallene finnes hos Global Hobby og Kunst. Som dere ser er det mange flate pakker,  fordi mamma bor i Nord-Norge og da må jeg jo sende de :)Jeg har laget en fyrstikk-kalender som førjulsoverraskelse til mamma.  Jeg har laget den som et hus og brukt mønsterarket Låvevegg fra Papirdesign (fjorårets julekolleksjon). Tallene er skrevet med dymo.  Taket har jeg brettet av bølgepapp og malt med gesso.  I tillegg har jeg brukt Effekt Sne, stensil, modelling paste og dotter for å få det til å se ut som det ligger snø på taket. Selve kalenderen er montert på en papplate kledt med mønsterark (også fra Papirdesign). 


Jeg har stanset ut trær med en dies fra TH og ski og staver med en dies fra Marianne Design.  Disse har jeg montert stående. Den lille fuglen foran trærne er fra Wycinanka. Jeg har pyntet med en barkstjerne på taket. God jul diesen er fra Kaboks.  Bølgepapp, Effekt Sne og Marianne Design finner du i sortimentet til Global Hobby og KunstJeg tenkte også at jeg ville vise fjorårets pakkekalender. Jeg ble så fornøyd med denne kalenderlista jeg kjøpte på Europris.  Gavene er pakket inn i gråpapir/papirposer og pyntet med Washi og Bakers Twine.

4 kommentarer:

  1. Flotte kalendere!!! Kjempfin utfordring :)

    SvarSlett
  2. Oi, her var det mye flott ! :D
    Jeg har dessverre ingen hjemmelaget kalender i år ;) :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.