mandag 15. desember 2014

Kreative kakebokser

Julestria er over oss, og her øver vi stadig på å kose oss mer enn å stresse.
Det betyr trivelige stunder for store og små, baking, aking, lek og morro, OG litt scrappetid ;)
Jeg har i god "resirkuleringsånd" pusset opp noen gamle pepperkakebokser, til å bli trivelige kakebokser som kan settes frem på bordet når julebesøk ankommer:Boks #1 er dekorert med flotte treverkspapirer fra Papirdesign, motivet er fra Studiolight og bokstavene fra Wycinanca som føres av  Global Hobby og Kunst. Der finner dere også hvit bølgepapp, kakeservietter og de nydelige duggdråpene fra Staz som er brukt her.


Boks #2 er dekorert med bjørkemønstrede papirer, også disse fra Papirdesign. Jeg har stanset ut med en Marianne Design ramme-dies bak bilder. Denne diesen føres også hos Global Hobby og Kunst, sammen med duggdråper og hamp. Jeg har lurt med litt osteklut og barkhjerter her.Boks #3 har samme mønsterpapir som boks #1. Her har jeg også brukt motiv fra Studiolight, og nydelige stempler fra Staz. Jeg har brukt kaffestempel fra Kreativ  Hobby, som er embosset med hvitt embossingpulver fra Global Hobby og Kunst. De hvite dotsene er fra Papirdesign.

Så da får jeg svinge meg rundt å bake litt, så jeg har noe å fylle boksene med ;)

6 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte bokser! Hvor har du fått selve boksene fra? Ønsker deg en strålende førjulstid ☺

  SvarSlett
 2. Heisan og takk for tilbakemeldingene ^^ Boksene er pepperkakebokser fra Joker. Har sneket med meg hjem tomme bokser fra jobb og gitt dem "nytt liv". De er i utgangspunktet hvite, så fine å jobbe med.

  SvarSlett
 3. Så fine boksar :-) God idé til julebaksten oldemor skal få til jul :-)
  Ha ein kreativ dag :-)
  Gina

  SvarSlett
 4. Oi, de ble utrolig tøffe, flotte og stilige :D

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.