mandag 8. desember 2014

Lys i mørketia

I disse juletider har det lett for å gå litt fort i svingene, mye som skal forberedes og klargjøres. Når vi tar oss tid til å stoppe litt opp, er det faktisk ganske mørkt også! Så da er det så utrolig koslig å kunne sette seg ned med beina høyt hevet og masse tente lys. Når jeg vet hvor glad jeg selv er i lys i alle variasjoner, synes jeg også det er stas å gi bort lys til andre.

Jeg har dekorert mange små poser med hank, og oppe de har jeg puttet telys og fyrstikker innpakket i cellofan. Synes de egner seg så godt til både julegaver, venninnegaver, vertinnegaver, eller bare rett og slett en liten oppmerksomhet:


Pose #1 med Papirdesign papirer og motiv fra Studiolight. Motiv, hvit bølgepapp og duggdråpene (fra Staz) finner dere hos Global Hobby og Kunst.


Pose #2 med mønsterpapirer og motiv fra Studiolight. Halvperlene er fra Papirdesign.


Pose #3 har mønsterark fra Papirdesign, motiv fra Studiolight og ramme fra Wycinanka, som også føres av Global Hobby og Kunst.

7 kommentarer:

  1. Så flotte papirposer ! Skikkelig fint pyntet ! :D

    SvarSlett
  2. Så flotte poser :) Kjenner dette er fantastisk inspirasjon til å bruke gaveposer på årets julegave istedet for julepapir :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer jenter ^^

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.