fredag 12. desember 2014

Konvoluttkort

Jeg elsker disse søte konvoluttene fra Maya Road og syntes de egner seg godt til julekort. Herlig format, ca. 4x5". Jeg har kun pyntet fremsiden og laget en enkel "tag" til å putti inni konvolutten.


Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign sin lekre koleksjon Stille Natt. Motivet på kortet til høyre er fra et StudioLight klippeark, som føres av Global Hobby og Kunst. De fører også de søte snøfnuggene i plast som jeg har pyntet med på kortet til venstre.


Jeg har dekorert en tredje konvolutt også, her med kjempesøtt motiv og bånd fra The Hobby House. Mønsterark og button fra Papirdesign.

 

Jeg fikk også en liknende konvolutt i et kit en gang, og den har jeg også laget til et julekort. Dette kortet er i litt sterkere farger, med mønsterark fra Marianne Design. Arkene kommer fra en 6x6 blokk med navnet Classic Christmas. Teksten kommer fra #godjul platen fra Staz som har supermange fine og anvedelige tekster til julekort og layouts. Marianne Design og Staz føres av Global Hobby og Kunst.

Motiv, sløyfe og halvperler kommer fra The Hobby House. De søte blomstene er fra I am roses og har fått litt gesso på seg her og der.


Baksiden.


 

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.