torsdag 15. oktober 2015

En litt vanskelig 1 års LO

LOen jeg skal vise frem i dag har jeg holdt på med i flere måneder. Ikke aktivt hele veien såklart.
Problemet med denne 1 års LOen til gutten min, var at det ikke fantes et eneste godt bilde fra dagen. Så alle venner og familie som var tilstede har blitt nedringt i desperasjon etter gode bilder, men nei, det var visst ingen som hadde vært heldige denne dagen. Så da landet jeg til slutt på et av mine egne. Jeg gjorde det om til sort/hvitt - da ble det ikke fullt så synlig hvor uskarpt bildet faktisk er.

Her er den ferdige LOen:


Alle mønsterark er fra Papirdesign, en god miks av forskjellige kolleksjoner her. Digger at de forskjellige kolleksjonene til Papirdesign går så fint sammen! Bakgrunnsarket har jeg grunnet med blank gesso, og brukt forskjellige stensiler og mister. 


Bildet er filt langs kantene. Word stickers i gull og knall gule puffy stickers fra Freckled Fawn.

Enkel tittel med bokstaver i gull.


Ballongene er klippet ut fra et av mønsterarkene. Hvite dotter gjør en fin siste finish.


Dagens lærdom er at det er dagen og minnene som er viktige, og ikke alltid det "perfekte" bildet ;-)

Ønsker dere en kreativ dag!

6 kommentarer:

 1. Det gjorde jo virkelig susen det da....for dette bildet ser helt fint ut :D Det ser jo også ut som om han er i aktivitet når bildet tas og da er det lov med litt skurr :)
  Kjempeflott LO, flott oppsett og flotte farger ! :)

  SvarSlett
 2. Kjempe herleg bilete :-)
  Likar fargane på loen, og at sugerøra er skråa :-)

  SvarSlett
 3. KJempefin LO. Jeg tenkte ikke over at bilde var uklart før jeg leste det i innlegget ditt- det bakgrunnsarket er knalltøft, og så mange flotte detaljer du har med. Nydelig.

  SvarSlett
 4. Nydelig lo og ett herlig bilde av sønnen din. Her er det masse flott inspirasjon å hente. Utrolig flotte detaljer og det med mister og stensiler på bakgrunnarket er bare helt topp :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig lo og ett herlig bilde av sønnen din. Her er det masse flott inspirasjon å hente. Utrolig flotte detaljer og det med mister og stensiler på bakgrunnarket er bare helt topp :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.