lørdag 17. oktober 2015

Mer inspirasjon til oktober-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt med knapper, og endte dermed opp med å lage en liten ramme med knapper og scrappers floss rundt bildet. I tillegg har jeg brult to figurknapper (elefant og fugl). De lyse blå bokstavene er stickers fra Papirdesign. Langs kanten dekorert med Acryl Mousse. Stjernene er også Acryl Mousse. Stjernene er stanset ut med Sizzix-die. Både moussen og Sizzix-diesen forhandles av Global Hobby og Kunst.


Kristine:
Denne gangen har jeg laget noen søte små monsterkort :) De har blitt veldig populær her i huset, og minsten har allerede bestilt sånne til bursdagsinvitasjoner i år ;) Til å lage kortene har jeg brukt mønsterark fra Studio Light som Global Hobby og Kunst er forhandler for. Sløyfene er stanset ut med dies fra Tim Holtz (Sizzix) som Global Hobby og Kunst fører. Disse søte små sløyfene har jeg pyntet med chipboard knapp fra Wycinanka.

Elin:
Jeg har en bursdagstag med vinterpreg å vise dere. I ekte "jaktånd" laget jeg dette til bursdagen til min kjære sambo. Motiv og mønsterpapirer fra Studiolight, ført av Global Hobby og Kunst. Enkelt pyntet til en herremann, men samtidig så utgjør motivet så mye her.
Linda:
Jeg har laget et bursdagsposekort i sarte farger. Mønsterarkene kommer fra 7Dots Studio. JEg har knyttet litt hampetau rundt mønsterarkene, sammen med litt hug snug, og knyttet en liten treknapp på sløyfa.


5 kommentarer:

 1. Oi, så mye flott inspirasjon :D
  Kristin: Så herlig LO med doily i forskjellige størrelser og knappe "ramme" rundt bilde herlig :D
  Kristine: hahaha.....SÅ herlige !!! Det var virkelig artige og flotte kort :D
  Elin: Så varmt og flott kort til tross for vintermotiv og farger....skikkelig fint :D
  Linda: Nydelig og sart kort, flott i duse farger :D

  SvarSlett
 2. Herlig knappe inspirasjon dere har laget alle sammen :-) Monsterkortene til Kristine er rååkule. Og en ny måte å bruke knapper på som jeg i hver ttfall ikke har sett før.

  SvarSlett
 3. Herlig knappe inspirasjon dere har laget alle sammen :-) Monsterkortene til Kristine er rååkule. Og en ny måte å bruke knapper på som jeg i hver ttfall ikke har sett før.

  SvarSlett
 4. Really must dig out some buttons. Love the tags. Hugz

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.