torsdag 1. oktober 2015

Julestemning i oktober?

Vi skriver oktober allerede, og da er det vel lov å begynne å tenke på litt juleproduksjon? Jeg har i allefall prøvd å fremkalle litt juleglød med noe variabelt hell. Starter enkelt med noen dekorerte gaveposer med fyrstikkesker og t-lys:


Pakke 1# har jeg pyntet opp med mønsterark fra Papirdesign. Motivet er fra Studiolight, som føres av Global Hobby og Kunst. Jeg har pyntet opp med osteklut og to pebbles. Den ene har fått et stempeltrykk i ekte juleånd. Røde halvperler fra Papirdesign.


 Pakke 2# med restepapirer, blonder og barkstjerne. Motiv fra Studiolight og stempeltrykk fra Stazz, som også føres av Global Hobby og Kunst.


Pakke 3# har fått mønsterark fra Papirdesign, motiv fra Studiolight og litt osteklut her også. "God Jul" teksten er stanset ut med dies.


Pakke 4# er i Maja ånd, men med stempertrykk fra Staz og halvperler fra Papirdesign. Dekorert med osteklut, barkhjerter og så synes jeg stjernepunchen gir riktig god julefølelse. 

http://elinshobbykrok.blogspot.no/


6 kommentarer:

 1. For en flott og herlig gave! Skikkelig fin :Då

  SvarSlett
 2. Flotte gaveposer. Eg synes det fremdeles er for tidleg å begynne å tenke på jul. Får vente til november før eg finner fram julepapirer og pynt.

  SvarSlett
 3. Very sweet. What a lovely gift idea. Hugz

  SvarSlett
 4. Tusen takk damer :) Som du sier Guri, så er det litt tidlig for jul. MEN etter noen år i julemessebransjen, har jeg erfart at det lønner seg å starte tidlig for å unngå stress (Y). Også blir man jo litt inspirert når det dukker opp flotte julepapirer og motiver over alt :D

  SvarSlett
 5. Åj, er det alt oktober...?? Må vel snart ta fatt i julaforberedelsane eg og då :-) Vart hvertfall inspirert til det her, mykje flott dekorerte pakkar :-)

  SvarSlett
 6. Flotte gavepakninger. Gleder meg til jul :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.