søndag 11. oktober 2015

Grublis for oktober - 1-2-3

Er dere klare for en ny grublis? Oppgaven denne gangen er Vi vil se et prosjekt med minst 1 tag, 2 stempeltrykk og 3 blomster. Du kan selvsagt ha andre ting på prosjektet ditt, men disse tingene må være med. 

Frist for å delta er 6. november kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi Global Hobby og Kunst, og sammen med de gir vi vinneren denne søte gaven med stempler og dies:
Hege:
Jeg har laget et posekort med et søtt motiv fra Freze Art og tilhørende tag. Jeg har brukt mønsterark fra StudioLight og kakeserviett fra Din Fantasi, som begge forhandles av Global Hobby og Kunst. Stempler, roser og halvperler er fra Papirdesign. Chipboardteksten er fra Wycinanka, som du også finner i sortimentet til Global Hobby og Kunst.
Katrine:
Jeg har laget en LO til denne månedens grublis.
Bakgrunnsarket er fra Studiolight - Summer At The Beach, og øvrige mønsterark er fra samme produsent - Chalk serien. På bakgrunnen har jeg sprutet med Marabu Mixed Media Art Spray i fargen Mint, og ellers brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit og Marabu Mixed Media Acryl Paste i fargen gull sammen med diverse sjablonger.

Bak bildene har jeg stukket ned en tag, og på den har jeg brukt et stempel fra Papirdesign. Oppe til høyre og nede til venstre for bildene har jeg stemplet med egendesignede stempler laget med Imagepac Stampmaker. Blomstene på mitt prosjekt er alle stanset ut med dies fra Sizzix (660480).
Button fra Papirdesign. Tittelen er satt sammen med bokstaver fra Wycinanka og Thickers.
 Studiolight, Marabu, Wycinanka og Sizzix distribueres alle via Global Hobby og Kunst.

Elin:
1 Tag på utsiden (og en inni til å skrive på), 2 (evt 4) trykk i form av poststempel på egenlaget banner, og gratulerer stempelet er fra Papirdesign. 3 blomster... vel litt mer en 3 da ;) Disse er fra I Am Roses.
Mønsterarkene er av ukjent opprinnelse, men rammen er en gammel dille. De har ligget lenge nå, men gjør seg jo så flott med en fin tekst i. Må nok brukes litt oftere.Wenche
Et posekort fra meg også. Tagen min er gjemt som tag med skrivefeltet i posen, blomstene ser dere og stemplene er #stempler fra Staz. Den hvite posen har jeg dekorert med stensil og turkis akryl mousse fra Marabu. "Bursdag" er stanset ut i grå mosegummi med dies fra Kort og Godt. 

 

7 kommentarer:

 1. Flott oppgave ! :D Går i tenkeboksen :D

  SvarSlett
 2. Så mange ganger jeg skulle ha vært med på grublingsen deres, for jeg elsker oppgavene deres.. men ..det har gått i glemmeboken, for sen .. Vel denne gangen hadde jeg faktisk fulgt oppskriften deres uten at det var planlagt eller sett her først. Så denne gangen ble det levert..

  Å takk for alle de gode oppgavene deres.. God å ta turen innom her når jeg står fast eller trenger å få i gang mojoen :)

  God søndag ♥

  SvarSlett
 3. Fin oppgave og fin premie. Kanskje jeg skal prøve meg på denne.

  SvarSlett
 4. Alltid klar for en ny grublis :) Så fiiine kreasjoner ♥LOVE IT♥

  SvarSlett
 5. Interesting recipe. Lovely inspiration from the DT. Hugz

  SvarSlett
 6. Kjempefin utfordring, men kjenner døgnet mitt har alt for få timer ............

  SvarSlett
 7. Artig oppgave og flotte bidrag:-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.