onsdag 11. mai 2016

Grublis for mai - Sort / hvitt


Sort/hvitt! En måned med farger i fokus, så da kommer det en grublis i samme stil. Lag et valgfritt prosjekt i sort/hvitt. Én kontrastfarge er tillatt, men slett ikke påkrevd.
Frist for å delta er 6. juni kl 20.00Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.Sammen med dem gir vi vinneren en gavepakke med stickers og sommerfugler fra Staz:
Kristine
Den siste tiden har jeg oppdaget Chalkboard stilen, og syns den gir veldig kul effekt på prosjekter.
I tillegg er det jo perfekt til Sort/hvit oppgaven denne gangen! :D Bakgrunnsarket jeg har brukt er fra Papirdesign sin serie Skolestart. Arket har jeg stemplet med ulike stempel fra Papirdesign, og der etter embosset for å få det hvit nok. Button og dottene er også fra Papirdesign.


Elin:
Jeg har pyntet en laaaaang pose i sort/hvit stil. Jeg har brukt mønsterark fra 7 Dots Studio, og en mix av ulike washi taper. Hjertene er fra Stazz og stempeltrykket mitt er embosset med hvit embossing fra Global Hobby g Kunst. Litt hamp og en bit kakeserviett her jeg fått med også. Kortet mitt har sin egen storry, den finner du i bloggen min om du vil lese den ;)


Wenche:
Jeg har pyntet en liten treeske jeg hadde liggende. Opprinnelig et lite reklame-trepenal med blyanter.

Jeg har pyntet med mønsterark fra Studiolight,Hjerteklem er stanset ut i svart mosegummi med dies fra Kort og Godt.Dabbet med hvit gesso og gull glitter paste.

Hjertebordene er stanset ut med dies fra Sizzix, 660868 Thinlits Die Set 3PK - Happy Trims by Debi Potter.Selvklebende pynt med metallisk look er fra Marianne Design.
Ann Kristin:

Her har jeg dekorert to gaveposer til konfirmant. Motiv er stempler fra Staz-"skate&ski", det samme er hashtag tekststemplene. Ellers har jeg bare brukt Scribbles and Splat dies fra Tim Holtz. Tilhørende kort til gaveposen er også holdt i samme enkle stil. Hvite dotter og tekst dies fra Papirdesign, som er stanset ut i hvit mosegummi. Mosegummi og Staz produkter kan du finne hos forhandlere av Global Hobby og Kunst.


Linda:

Jeg har laget en PL-side til denne månedens grublis. Jeg har holdt bilder og de fleste kort svart-hvitt, med unntak av litt røde detaljer for å bryte opp.

Katrine:
Jeg har laget et clean&simple kort til denne utfordringen. Sort/hvitt selvfølgelig, og med røde detaljer. Motivet har jeg funnet via Pinterest. Kartong er av merket Papicolor, som distribueres via Global Hobby og Kunst.

Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign.

Hege:
Jeg har laget et tøft guttekort i svart hvitt med svart kartong fra Kort og Godt og mønsterark fra Papirdesign.  Jeg har brukt Akryl Mousse fra Marabu sammen med stensil på bakgrunnen.  Motivet er et stempel fra Staz, og den hvite stjerna bak er dies fra Marianne Design. "Gratulerer" er stanset ut i mosegummi med en dies fra Papirdesign.  Jeg har pyntet med chipboard fra Scrapiniec og dotter fra Marianne Design. Chipboarden er farget svart med promarker.

Marabu, Staz, Marianne Design og mosegummi forhandles via Global Hobby og Kunst.
  


Skrivefeltet inni kortet er stanset ut med en dies fra Marianne Design, og stempelet er fra Kort og Godt.

3 kommentarer:

  1. Flott oppgave !! Gleder meg ! :D

    SvarSlett
  2. Så stilige bidrag til inspirasjon.

    SvarSlett
  3. Fun theme and lovely inspiration from the DT. Hugz

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.