tirsdag 17. mai 2016

Mer inspirasjon til mai-utfordringen

Gratulerer med dagen alle sammen, Hipp hipp HURRA!

Samtidig som vi flagger og går i tog, er det også klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER. Denne måneden vil vi se deg bruke dine favorittfarger


Katrine:

Jeg har vel sagt det før, men nå sier jeg det igjen... Jeg elsker lilla! Og noen av de fineste lilla arkene jeg vet om er Papirdesign sine, og noen av de har jeg brukt på kortet mitt til denne utfordringen.


  
Motiv, utklipte blomster, tekster og sommerfugler er alt fra Kort&Godt. Søte små blomster er fra I Am Roses.


Har mange favorittfarger, men denne gangen falt valget på turkis. Det er en kjønnsnøytral farge det er behagelig å hvile øynene på synes jeg. Et dobbelt kort fra meg i dag, brettet av hvit Papicolor kartong. Mønsterark fra Studiolight og motiv lånt via Pinterest. Hjerter fra Staz, og Klem er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kort og Godt. 


Jeg har flere favorittfarger, men denne gangen falt valget på rosa og turkis. Jeg syns det er så lekre farger sammen! Mønsterarkene jeg har brukt på dette posekortet er fra StudioLight, det samme er motivet og sirkelen med "happy birthday". Bak motivet har jeg brukt en knallfin doily dies fra sizzix: "tim holtz doily 2 thinlits". De søte små sommerfuglene er stanset ut med  Marianne Design:craftable punch dies, tiny butterflies.
Alle blomstene er fra IamRoses.
Jeg har egentlig ingen spesiell favorittfarge når det kommer til scrapping.  Jeg er generelt glad i duse farger og pasteller og har derfor valgt å lage et kort i rosa og mint til denne utfordringen.   Motivet og mønsterarkene jeg har brukt er fra Studiolight.  Doilien bak motivet er stanset ut med en dies fra Sizzix.  Jeg har pyntet med blomster fra I am roses, dotter fra Staz og charm fra Din Fantasi.  "Hipp hipp hurra" er chipboard fra Wycinanka, det samme er hjørneornamentet jeg har brukt på tagen inni kortet.  Studiolight, Sizzix, Staz og Din Fantasi forhandles via Global Hobby og Kunst.
 

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen alle sammen! :)
    Oi, oi, oi...her var det mye flott inspirasjon. Tusen takk! :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.