mandag 4. juli 2016

Herlige jordbær - Layout med 7 dots Studio

Jeg har laget en Layout med mønsterark fra 7 Dots Studio -  "Homegrown".  Det er en serie bestående av nydelige papirer, diecuts og klistremerker i grått, beige og rød/rosa. Ark og tilbehør har et litt "slitt"/ distressed uttrykk.

For meg var det en utfordring å scrappe med disse arkene, selv om jeg i utgangspunktet liker de veldig godt.  Jeg har blitt så vant til å bruke duse og rene farger, at jeg med disse virkelig måtte bevege meg utenfor komfortsonen min.

Løsningen ble å tilføre arkene litt frisk farge i form av Akryl Spray fra Marabu i fargen Caribbean Blue for å gjøre arkene litt mer "mine". Jeg grunnet først deler av bakgrunnsarket med gesso og gikk over med stensil og modelling paste. Etterpå sprayet jeg med Akryl Spray og dyttet fargen litt rundt på bakgrunnen med en våtserviett. Arkene fra 7 dots Studio er i tykk og god kvalitet, så de tåler at man påfører en god del medium/spray. Til slutt stemplet jeg litt tilfeldig rundt med et bakgrunnsstempel fra Papirdesign og "sprutet"  litt svart mist rundt omkring.
Da bakgrunnen var ferdig, bygget jeg opp lag på lag med mønsterark, kakeserviett og diecuts under bildet. Hvert lag ble distresset med edge scraper og bildet ble redigert for å passe stilen på mønsterarkene.  Jeg pyntet med hvite blomster fra blant annet I am Roses, chipboard fra Scrapiniec og diecuts/klistremerker fra 7 dots Studio.


Jeg har brukt deler av en norsk chipboardtekst fra Scrapiniec som tittel, sammen med klistremerkebokstaver fra Papirdesign.  Dottene jeg har brukt er fra Freckled Fawn.  Akryl Spray fra Marabu forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne nærmeste forhandler.
Ha en kreativ og fin dag, alle sammen :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.