onsdag 27. juli 2016

Hjerteklem

Har du noen ganger opplevd å se på et ferdig prosjekt, for plutselig å se at kortet har fått et helt eget utrykk, som du kanskje ikke planla da du startet? Det opplevde jeg med dette kortet her:

Motivet fikk jeg fra Katrine da vi var på scrappetreff i vår, og selv om det var utenfor min komfortsone, så tiltalte det meg veldig. Det er sart og dystert, trist og tankefult på samme tid. Jeg valgte å bruke mønsterpapir fra Studiolight til bakgrunn, også de i sarte farger.

Hjerteklem er stanset ut, i hvit mosegummi, med en dies fra Kort og Godt. Den flotte kakeservietten er også stanset ut, den er fra en Sizzix Thinlits Die - Doily #2. Den er stanset ut i et mønsterark fra Marianne Design.  Borden er stanset med Sizzix Thinlits Die - Lace, og der har jeg brukt hvit kartong fra Papercolor. Jeg har brukt roser fra I Am Roses, og pyntet både de og tekst med glitter.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

2 kommentarer:

  1. Nydelig kort med flott motiv 😊 Nydeligblonde også 😊

    SvarSlett
  2. hehe.....så nå når jeg kom hjem og fikk et større bilde at det ikke er blonde, men papir.....så helt ut som blonde når jeg fikk det opp så lite :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.