fredag 29. juli 2016

Samme utgangspunkt - to vidt forskjellige resultat

Det er moro å scrappe sammen med andre, og utfordre hverandre. I forbindelse med treffet Team Scrappelyst hadde tidligere i vår, utfordret Elin og Katrine hverandre til å lage en LO ut i fra gitte kriterier. Det er så morsomt å se hvor forskjellig det kan bli!

Kriteriene som ble satt:
-hvit bakgrunn
-mixed media
-scrapplyst skisse #21


Elin:
Jeg tok vist litt av og viser her fram en eksplosjon av farger. Med hvit kartong fra Kort og Godt som base, ble det limt på diverse restepapirer, blonder, chipboards fra Wycinanka og osteklut. Alt dette malte jeg hvitt med gesso, for så å spraye med farger når gessoen var tørr.

Sprayene heter Mixed Media Art Spray, og her har jeg brukt fargene: Sitrongul, Skyblue, Apple, Raspberry og Lavendel. Jeg har prøvd å ta igjen fargene i bildet mitt, og har brukt sprayene både direkte på bakgrunn, og som mix i paste for å legge på kantene. Piler, ramme og bokstaver er fra Wycinanka.Katrine:
Jeg valgte å holde LOen min i blåtoner med innslag av hvitt, sort og sølv. Bakgrunnen er bygget opp av remser av restepapir, chipboard fra Wycinanka, små metallpynt og diverse utstansede "figurer" på Papicolor kartong. 1-2 strøk med gesso over, deretter har jeg brukt Marabu Akryl Mousse sammen med en stensil, og så har jeg lekt meg med Marabu Art Spray i fargene sky blue, caribbean blue og grey.

Utstanset doily (661498) og "blonde"bord (661499) fra Sizzix Tim Holtz er en del av bakgrunnen. Enamel dotter og figurer som er pyntet med er fra Marianne Design.

Blomstene er fra I Am Roses. Jeg valgte å spraye dem med sølvfarget Marabu Art Spray, og så malte jeg senter sort. De fine fjærene er stanset ut med en die fra Marianne Design og deretter sprayet i samme farger som bakgrunnen. Mattene bak bildet er kartong fra Papircolor (sort + hvit som har blitt sprayet) og en liten bit mønsterark fra Papirdesign.

Tittelen er klistreboktaver fra Freckled Fawn.

Produkter fra Marabu, Papicolor, Marianne Design og Sizzix distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Liste over forhandlere/butikker kan du finne HER.

Ha en kreativ dag!

2 kommentarer:

  1. Ja, det er supermoro å se hvor forskjellige ting blir med samme utgangspunkt :)
    Disse ble kjempeflotte altså! Tusen takk for inspirasjon! :)

    SvarSlett
  2. SÅ gøy å se, og ja det ble veldig forskjellige resultater. To herlige LOer dere har laget.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.