søndag 17. juli 2016

Mer inspirasjon til juli-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER. Vi vil se blomster denne gangen.

Wenche:
Mitt inspirasjonsbidrag er et kort med papirblomster til pynt. Blomstene er fra I am Roses. Mønsterarkene er fra Studiolight, og motivet er et digitalt motiv jeg har printet ut.
Chipboards fra Wycinanka / Global Hobby og kunst.


Blomster er ikke min sterkeste side. Jeg synes det er ganske vanskelig å bruke blomster på prosjektene mine, men her har jeg laget et posekort med papirroser fra Papirdesign som pynt.  Jeg har brukt mønsterark og motiv fra StudioLight og doily-dies fra Marianne Design. Chipboardpynten er fra Wycinanka.  "Gratulerer med dagen" er stanset ut med en dies fra Papirdesign. StudioLight, Marianne Design og Wycinanka forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst.


På denne layouten tok jeg utgangspunk i Scrappelyst skisse #19. Jeg har overlappet to mønsterark fra Kort og Godt som bakgrunn. Deretter brukt Marabu akryl mousse vanilla og grey. Den grå moussen har jeg bare smurt utover med spatel -> deretter tørket -> lagt på stensil hvor jeg har brukt vanilla moussen. Deretter har jeg bygd opp med ark og tags under bildet. Sirkelen lagde jeg helt til slutt. Chipboarden "Den følelsen" er fra Scrapiniec og passet veldig godt til bildet av to slitne mennesker.
De store, knallfine blomstene er stanset ut med Marianne Design: creatable Petra's waterlily,  ellers er de rosa blomstene fra I am Roses og de gule fra Storyteller. De små søte sommerfuglene er også fra Marianne Design: craftable punch die-butterflies


Katrine:
Hva passer vel bedre til denne utfordringen enn en LO med bilde av en stolt gutt som har plukket blomster til mamma? 
Bakgrunnsarket jeg har brukt kommer fra Papirdesign. Grønn paste på bakgrunnen har Elin blandet, HER kan du se hvordan hun gjør det. Hvit akryl mousse fra Marabu har jeg brukt sammen med en stensil.

Tag bak bildet er stanset ut med en die fra Marianne Design, LR 0411. Sommerfuglene er også stanset ut med Marianne Design die, CR 1354. 

For å hente igjen litt av det gule har jeg splættet litt Marabu Art Spray - Sunshine Yellow på journaling rubrikken. Blomstene er fra I Am Roses, og de minste er også farget med Marabu sprayen. Blader og grener under blomstene er stanset ut med Sizzix die, 661086. Enamel hjerte og geotag er fra Marianne Design.
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.