fredag 27. oktober 2017

Julekort med akvareller

Hei og hopp!
Siste tids dille med akvarellmaling tar jeg med meg videre når jeg nå er i gang med årets julekortproduksjon. I dag vil jeg dele seks kort med akvarellbakgrunn med dere. Alle bakgrunnene er laget med Van Gogh akvarellmaling på Van Gogh akvarellpapir. Bakgrunnene er festet på baser av hvit kartong.

På det første kortet har jeg brukt ganske tradisjonelle julefarger, rødt og grønt. Over malingen har jeg brukt to forskjellige stensiler sammen med Marabu akryl paste i gull og Marabu akryl mousse i hvitt, og deretter har jeg gått over med diverse bakgrunnsstempler. Pyntet med utstanset hexagonmønster fra Kort&Godt, stor blomst fra Prima, gullstjerner og en liten klistremerketekst fra Papirdesign.

 Neste kort ut. Rødtoner og masse white space, det er et uttrykk jeg liker veldig godt på denne typen kort. Stensil, mousse og stempler på bakgrunnen her også. Pyntet med chipboard fra Scrapiniec, blomst og pyntebær fra WOC, fjær og klistremerketekst fra Papirdesign.

 Så til et kort i blåtoner. Her tok kanskje stemplingen litt overhånd, men pytt pytt. Poststempler, tekststempel og hexagon-die fra Kort&Godt. Snøfnugg i sølvglittermosegummi er stanset ut med en die fra Marianne Design. Øvrig pynt er chipboard fra Scrapiniec, hvit fjær, blomst og pyntebær fra WOC.

Så til et kort i litt mindre format, også dette i blåtoner. Chipboard fra Scrapiniec, blomst fra Papirdesign og stempeltekst fra Kort&Godt.

Neste kort er også et lite et, dette i lillatoner. Pyntet med utstanset gullstjerne, blomst fra Papirdesign, chipboard fra Scrapiniec og minidoily. Stemplet tekst fra Papirdesign.

 Siste kort ut er i litt utradisjonelle farger. Hexagon-die fra Kort&Godt, snøfnugg die fra Marianne Design og Julehilsen-die fra Papirdesign. Øvrig pynt er hvite fjær og kakeserviett.

Håper dere ble inspirert av mine, kanskje, litt utradisjonelle julekort. Det er morsomt å ta et steg utenfor boksen, også når det kommer til jul.

Produkter fra Van Gogh, Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en super dag!


4 kommentarer:

 1. wow...dette var utrolig flott!! Du og du....akkurat sånn som jeg liker....tusen takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 2. Vakkert! Studerte disse på FB. Virkningsfullt med den bakgrunnen ! Klem ;)

  SvarSlett
 3. wow så vakre julekort med herlige detaljer. tusen takk for gode ideer

  SvarSlett
 4. Utrolig lekre disse julekortene dine.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.