tirsdag 31. oktober 2017

Pakkelapper til jul

Jeg synes det er veldig koselig å lage pakkelapper til jul. I dag vil jeg vise dere et lite utvalg av de jeg har laget. Pakkelapper bør jo være forholdsvis enkle å lage, så på de første har jeg brukt bannerdiesen til Papirdesign til å lage grunnformen på pakkelappene. Jeg har stanset ut hvit kartong, og noen er stanset ut direkte i mønsterark. Dersom mønsterarket er mørkt/mye mønstrete på baksiden, har jeg stanset ut en ekstra banner i hvit og limt på baksiden, så det blir lettere å se skrifta. Jeg har brukt nydelige juleark fra Papirdesignsamt stempler fra Papirdesign. På de grå pakkelappene har jeg brukt et julestempel fra Papirdesign med mye tekst på, som bakgrunnsstempel, og deretter dekorert over. 

Jeg har brukt acryl mousse fra Marabu på enkelte av pakkelappene, sammen med stensil, for å lage litt ekstra på bakgrunnen. I tillegg har jeg stemplet og klippet ut noen tekststriper fra Staz #godjul stempelplate. Alle bling jeg har brukt, kommer fra Papirdesign.De siste pakkelappene er laget som mer tradisjonelle tags. Her har jeg brukt en lekker tag-diesett fra Marianne design. Dette settet kommer med dies til å lage både tag, hullforsterker, stjerner og reinsdyr.  Jeg har stanset ut tagene i mønsterark fra Papirdesign og StudioLight. En stor fordel med slike små tager, er at de er perfekte til å få brukt opp papirrester som er alt for fine til å kasseres.


Hullforsterkerne, "jul" og stjernene er stanset ut i glitterkartong fra Kort og Godt, en kartong som er virkelig lekker, og grønnfargen var utrolig flott! Motivene er fra Studiolight. "Jul" er stanset ut fra en die fra Papirdesign. Produkter fra Marianne Design, Marabu og Studiolight forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.