tirsdag 3. oktober 2017

Med fiskestang i handa - kort til fisker

Etter å ha sett dette fantastiske kortet Ann Kristin har laget, ble jeg så inspirert. Resultatet ble en noen blek kopi, men jeg koste meg veldig med å lage det. 


Tok frem igjen barneskoleteknikk med å lage masker og gni Marabu Art Crayons for å lage bakgrunnen. Husker vi gjorde noe av det samme med oljekritt i sin tid. 

 Valgte å bruke akvarellark til bakgrunnen min, for å få den den litt grove strukturen jeg ønsket. 

La på farge langs kanten på maskene, la masken på akvarellarket og gnikket i vei, både med svamp og fingrene. Gnikket til jeg hadde først himmel, deretter vann og til slutt fjell i bakgrunnen. 


Etter at bakgrunnen min var ferdig, stemplet jeg motiv og tekst med stempler fra Kort og Godt. Motivet har jeg lagt litt farge på ved å bruke vannpensel fra Sakura til å ta opp farge direkte fra tuppen på Art Crayons fargestiftene. 


Mønsterarket bak motivet er fra Studiolight, og fiskenettet er stanset ut med die fra Marianne Design. Fiskenettet er stanset ut i Papicolor kraft natur kartong, samme som selge kortet er brettet i. 


Hurra for deg er stanset ut med die fra Papirdesign. Stanset ut i svart mosegummi og i mønsterark fra Studiolight. La mønsterarket oppå mosegummien, for litt opphøyet effekt og skygge. 

Tusen takk for inspirasjon Ann Kristin

Produkter fra Marabu, Sakura, Studiolight, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.2 kommentarer:

  1. Så utrolig flott! Jeg trodde alt var stempel til jeg så lenger ned. Herlig altså 😊

    SvarSlett
  2. Så flott kort <3 Den bakgrunnen gjorde seg skikkelig godt.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.