tirsdag 17. oktober 2017

Mer inspirasjon til oktober-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har laget et enkelt kort og pyntet med stjerner. Kortet blir perfekt som bursdagskort til en av bestefedrene i familien. Stjernene har fått et lag med Glossy Accent oppå seg for å gi de mer effekt.

Elin:
Jeg har et konfirmasjonskort å vise frem, litt røft og litt tøft med turkis/grønne og orange farger.
Jeg har funnet motivet mitt på Pintrest, og bygget opp kortet ut fra fargene i det. Bakgrunn har fått en runde med stensil og hvit Marabou Mousse, deretter stemplet litt med bakgrunnsstempler. Stjernene er chipboards fra Wycinanka som jeg har farget svart, og "konfirmant" teksten er stanset ut i sort mosegummi med dies fra Papirdesign. Har valgt å pynte minst mulig, kun noen få dotter i tillegg til stjernene.


Kristine
Jeg har laget et stjernekort med kult mønsterark fra Kort og Godt. Motivet er fra Studio Light som Global Hobby og Kunst fører, knall lekkert :) Stjernene er stanset ut med dies i bølgepapp, i tillegg har jeg hatt på litt akryl maling fra Marabu. Blomstene er fra Iam Roses, de har også fått litt akryl maling på seg. Dottene er fra Papirdesign, og chipboard tittelen er fra Wycinanka.

Linda
Jeg har laget en layout med kartong fra Papicolor som bakgrunnsark. Jeg har lekt meg på bakgrunnen med mye stempling og spruting. I tillegg har jeg brukt Art Crayon fra Marabu på bakgrunnen.
Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign, samt en av høstens nye dies fra Papirdesign, vimpeldiesen på clusteren. Papicolor og produkter fra Marabu føres i Norge av Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.