søndag 1. oktober 2017

Akvarellkort - CAS

God morgen!

Ofte er det mønsterark, lag på lag og blomster som dominerer når jeg lager kort, men i dag vil jeg vise dere to kort som stilmessig skiller seg helt klart fra de kortene jeg vanligvis lager. Jeg har laget to CAS-kort med akvarellbakgrunn. De er veldig enkle, men jeg syns de ble så dekorative og fine.


Det er ikke lenge siden jeg fikk akvarellskrinet fra Van Gogh i hus, men jeg har allerede blitt veldig glad i å bruke det. Akvarellmalingen gir en utrolig fin effekt, er lett å jobbe med og har klare, fine farger.

Bakgrunnen til disse kortene er laget ved å male grønn akvarellmaling på en akrylkloss, spraye på vann, for så å trykke akvarellpapiret mot klossen. Jeg har brukt tørt papir, men man kan også væte papiret før man trykker det mot klossen om man ønsker det.  Da vil fargene og uttrykket bli annerledes.  


Etter at malingen var tørket, stemplet jeg tekst og motiv med svart, vannfast stempelpute på bakgrunnen. Tekststemplene jeg har brukt er fra Papirdesign og Kort og Godt. Jeg laget et panel av svart kartong og monterte det hele på hvit kartong fra Papicolor.


       Akvarellmaling og akvarellpapir fra Van Gogh forhandles av Global Hobby og Kunst. Det gjelder også kartong fra Papicolor. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag :-)

2 kommentarer:

  1. Disse var virkelig herlige 😊 Så enkelt kan det gjøres og det blir jo så flott 😊

    SvarSlett
  2. meget flotte og enkle kort! Det ser rigtig fint ud med den sorte kant omkring kortet :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.