torsdag 29. november 2018

Pakkelapper med herlige motiver

Hei!
En av mine favoritt førjulsaktiviteter er å lage pakkelapper. 
De første for året har jeg laget som rosetter. Tanken er at disse rosettene skal limes/festes med dobbelsidig tape direkte på pakken.

Jeg har brukt et herlig sett med motiver fra by Digital Paper
Christmas is coming heter det og det består av 12 stk 2,5" sirkelmotiver.

Alle mønsterarkene jeg har brukt kommer fra restekassen og er en god blanding av Studio Light, Kort&Godt og Papirdesign. Jeg har skåret til og preget rosettene selv, men har du en rosette die kan dette gjøres enda raskere.

Til/Fra stemplene jeg har brukt på de små bannerne er fra Papirdesign. Jeg har limt dem oppå mønsterark slik at de skal være ekstra stødige. 

 Snøfnuggene jeg har pyntet med er stanset ut i glittermosgummi fra Folia med en die fra Marianne Design. Annen pynt som går igjen er små halvperler og enamel stjerner/hjerter med glitter fra Marianne Design.

 Her er fem rosetter i litt mer rødlige toner med herlige nisse-motiver.

 Den samme pynten går igjen, men her har jeg også brukt et Gledelig Jul stempel fra Kort&Godt og tekstklistremerker fra Papirdesign.


Noen av rosettene skar jeg til litt for store(brede) slik at de revnet når jeg skulle lime dem sammen. Jeg ville ikke kaste dem, men trikset og mikset med litt papir og pynt slik at de likevel kunne brukes. Disse ble da av en hengende variant som man må feste i bånd på pakken, med skrivefelt på baksiden.


På rosetten til høyre har jeg brukt #stempler fra Staz.

Produkter fra Studio Light, Marianne Design, Folia og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en flott dag!

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.