søndag 11. november 2018

Grublis for november - julestemning

Tiden frem mot advent og jul går fort og det er straks tid for å komme i julestemning. Tema for månedens grublis er derfor nettopp julestemning. Vi gleder oss til å komme i julestemning sammen med dere. 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials.

Grublisen vår har frist den 6.desember 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign


Sammen med dem gir vi vinneren denne fine premien: 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).Ann Kristin:
Som alltid før jul, så dekorerer jeg mange slike toffifee! Og i år er det ingen unntak. Det har blitt en juletradisjon! Jeg har brukt den lekre runde tekstdiessirkelen fra Kort og Godt "Juleklem" som blir en fin ramme rundt teksten. Sirkelen ligger pent oppå granbardiesen til Papirdesign! Tekststempelet er også fra en ny juleplate fra Kort og Godt! Har også pyntet med snurrer, hvite pyntebær og støvbærere fra Kort og Godt. "God Jul" er dies fra Papirdesign.Kristin:
Jeg synes det er koselig med små gaver til jul og jeg har derfor laget en liten julepose som gir meg julestemning. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign, motiv fra Studiolight og tekst-die fra Kort og Godt.

Elin:
Jeg har startet på årets julekortproduksjon, åååå så koselig det er at det nærmer seg DEN tiden på året! Julefreak som jeg er, koser jeg meg maks med å lage diverse prosjekter med julestemning. Jeg har brukt en kraft-farget papirpose, med mønsterark og motiv fra Studiolight. Tekstene er fra en stempelplate fra Marianne design. Pynten er enklere en enklest: Tynn hamp, en rød pyntebær fra Kort og Godt og litt rufsede kanter med sverte på ;) Jeg har også stanset ut grener med puncher, som jeg har bygget opp til en krans rundt motivet.


Katrine:
En av de tingene som gir meg aller mest julestemning er julebakst og da spesielt pepperkaker, og også besøk i den fantastiske pepperkakebyen i Bergen. Jeg har laget en LO med bilder fra fjorårets besøk. LOen er laget i str. 9x12 inch. Alle mønsterarkene er fra Studio Light - Winter Trails, og jeg har brukt både av 12x12 ark og fra 6x6 blokk. Vimplene under bildene er stanset ut med dies fra Papirdesign - en av mine favoritter som virkelig kan brukes til alt.
Jeg har fylt små "striesekker" med gavelapper. Gavelappene er kaffefargede tags stemplet med et av de nydeligste stemplene jeg vet fra Papirdesign

En tekst som passer helt perfekt til til-fra-lappene på julegavene: Hege:
En av de tingene som gir meg julestemning er å lage pakkelapper. Jeg har brukt ferdigkjøpte tags, som jeg har svertet med mørk brun stempelpute.  "Snøen" er laget med stensil og Marabu Mixed Media Acryl Mousse. "Gledelig jul" og nissestempelet er fra Kort og Godt. Nissene er fargelagt med akvarellfargeblyanter og hvit Sakura Gelly Roll 10. Jeg har brukt Sakura Gelly Roll 05 rundt kanten på tagen og rundt tekst stempelet. Blonden er fra Kort og Godt. Glansehjertene fra Staz. Produkter fra Marabu, Sakura og Staz forhandles av Global Hobby og Kunst.2 kommentarer:

 1. Herlig inspirasjon og flott oppgave! :)

  SvarSlett
 2. C'est avec joie que je participe à ce superbe défi.
  Très belle inspiration de la DT.
  Bises.

  MaryannG

  Det er med glede at jeg deltar i denne flotte utfordringen.
  Veldig fin inspirasjon fra DT.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.