søndag 25. november 2018

Oppbevaringstips: Sizzix Die Storage Soution - Julepermen!

Heisann!
I dag vil jeg dele en oppbevaringsløsning som jeg er veldig fornøyd med. 
Stort sett sorterer og oppbevarer jeg ting etter hva det er (blomster for seg, ark for seg, dies for seg osv), men med julestæsj synes jeg det blir veldig kronglete og tungvindt. Storparten av året rører jeg jo ikke juletingene så da blir de bare i veien og tar opp unødvendig plass, og når jeg bruker dem liker jeg å ha det samlet. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så Sizzix Die Storage Solution permen og fikk en god idè.

Både Hege og Kristin har tidligere vist hvordan de bruker denne permen.
Her kommer min måte: Julepermen!

Permen er solid laget med slitesterkt stoff på utsiden og en glidelås som kan lukkes hele veien rundt. Inni er den som en ringperm og det finnes flere forskjellige lommer og ark man kan velge mellom.

På ryggen kan man lett merke med hva permen inneholder, noe som gjør det lettere å finne det man leter etter dersom man har flere.

Med permen følger det 5 lommer og 1 magnetark. Dette får man kjøpt i pakker utenom også, om man trenger flere. Lommen som vist på bildet under, 2 x a5, er min favoritt og den jeg bruker mest. Jeg liker veldig godt at man kan se gjennom lommene og derfor enkelt finner det man vil bruke. Jeg klistrer en hvit lapp på hver lomme for å notere produsent.

Disse 2 x a5 lommene er supre til oppbearing av stempelsett. Jeg har to sett pr lomme, noe som gir meg den gode oversikten jeg ønsker, men en får enkelt plass til flere om man vil det.

Jeg benytter meg også av disse lommene til flat pynt, være seg ferdig stemplede motiver/tekster, die-cuts, trefigurer, klistremerker osv. En får plass til ganske mye i disse lommene, og alt holder seg fint på plass da de lukkes med borrelås.

I a4 lommene oppbevarer jeg dies, og her sorterer jeg etter produsent. For at diesene skal ligge pent i lommen har jeg limt et magnetark på et chipboardark (en kan bruke siste side i en tegneblokk også feks.), magnetarket blir da helt stødig og ingen dies faller av. Så langt er jeg veldig fornøyd med julepermen min. Det går så raskt å finne det jeg trenger når alt er samlet på et sted.

Når årets julesesong er over planlegger jeg å bruke en av a4 lommene til resteark som jeg vil spare til neste år, og jeg kommer nok til å bygge på med flere lommer med annet innhold også.
Tips til andre ting som er kjekt å oppbevare i permen er julemotiver, papirposer, chipboard, stensiler, alfabeter, kakeservietter og gamle boksider/noteark.

Sizzix Die Storage Solution med tilbehør forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en strålende dag!1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.