torsdag 10. mai 2018

Sizzix Die Storage

Hei.

Vi scrappere er vel alltid på jakt etter gode oppbevaringsløsninger. Mitt siste tilskudd på oppbevaringsfronten er Sizzix Die Storage Solution - perm til å oppbevare dies i.  Jeg har lenge oppbevart små dies i diesmapper, men lommene i de mappene jeg har brukt er bare på størrelse med et kvart A4 ark, så jeg har vært på jakt etter en løsning for større dies og alfabeter. Til det er Sizzix Die Storage Solution veldig kjekk. Den er formet som en ringperm, måler 30cm x 34cm x 8cm, har glidelåslukking og inneholder lommer med borrelås i forskjellige størrelser, helt opp til A4.

Når du kjøper permen, får du med 5 lommer og et magnetark. Du kan fylle på med lommer etter hvert som du trenger flere.


Under ser dere bilder av de forskjellige lommene i bruk:

På det øverste bildet er det en side med 2 lommer. I hver av lommene oppbevarer jeg en alfabetplate fra Quickutz. Lommene er delvis gjennomsiktige, så man ser hvilke dies lommen inneholder uten å lukke den opp. Om man ønsker, kan man fint ha to diesplater i en lomme (på forsiden og baksiden).


 De neste bildene viser den største lommetypen (A4 størrelse).  Her oppbevarer jeg et Sizzix alfabet, og i denne lommen kunne jeg fint fått plass til enda større dies om jeg ønsket det.


Som dere ser av bildet under, er det ingen problem å se gjennom lommen hvilke dies den inneholder:


Fremst i permen er det en magnetplate. Den er ganske tykk og med kraftig magnet. Her kan man feste dies direkte på plata, slik jeg har vist på bildet under.


På innsiden av selve permen er det to strikker hvor man for eksempel kan ha en liste over hvilke dies permen inneholder (det er min plan), en skriveblokk eller hva man måtte ønske. Det er også oppbevaringsplass til en kulepenn/tusj.

Så langt er jeg veldig fornøyd med Sizzix Die Storage Solution, som forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.
2 kommentarer:

  1. Er helt knall, må bare ikke ha for mye i den ellers glir arka ut av ringene

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.