fredag 4. mai 2018

Kort med Akrylmousse og Pixie Powder

Å leke frem egne bakgrunnsark er veldig moro, og spesielt med Pixie Powder.Jeg har tatt utgangspunkt i et akvarellark. Starter med å påføre hvit akrylmousse i kombinasjon med stensiler. De jeg har brukt her er fra Marianne Design, PS8001 Tiny's Cobble Stone Mask Stencil og PS8004 Tiny's feathers  Mask Stencil.

Bruker mousse og stensil for å få en opphevet og spennende struktur på arket.Når akrylmoussen har tørket drysser jeg på fargepigment i form av Cosmic Shimmer Pixie Powder.Det skal lite til, så prøv deg frem :-)

Slik ser arket mitt ut før jeg sprayer med vann:Og med vannsprut blir det en eksplosjon av farger, og det er utrolig gøy:Når arket mitt er tørket så laget ejg et kort utav den blågrønne delen, fargen heter Peacock Green.
Den røde ligger på vent, da den ble en litt hardere nøtt å knekke ;-)Teksten har jeg stanset ut med die fra Papirdesign. Sommerfuglen er en die fra Studiolight, og bladranken er fra Marianne Design, CR1396 Vines.Produkter fra Studiolight, Cosmic shimmer og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

1 kommentar:

  1. Så kult! :) Har aldri hørt om acryl mousse jeg.....høres spennende ut :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.