lørdag 26. mai 2018

Hipp hurra - LO

Heisann!
I dag kommer det en bursdags-LO fra meg. Her har jeg virkelig ikke spart på hverken pynt eller maling - en skikkelig "more is more" LO dette her.

Bakgrunnsarket er fra Papirdesign sin nyeste kolleksjon Fremtidsdrømmer og det heter Vær deg selv. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu mixed media gullpaste + Amsterdam akryl i fargene Turqoise green og Ultramarine violet over en stensil. Langs kanten på layouten har jeg drodlet med Sakura Pigma Micron penn i sort. Den har plasttupp og er helt super å skrive og drodle med, spesielt for meg som naturlig skriver litt hardt (og derfor fort ødelegger penner med filttupp).


Mye av pynten på LO min er faktisk kakepynt/toppers som jenten min hadde på bursdagskaken sin. Jeg klippet bare bort bitene som hadde stått ned i kaken og vipps så ble det kul pynt til LOen, og dessuten et fint minne fra dagen(og kaken). Hullmønster diesen fra Papirdesign er så kul, her har jeg stanset ut en bit i mønsterark og limt bak bildet.


Hipp hurra teksten er også stanset ut med en die fra Papirdesign, denne i hvit glittermosegummi fra Folia. Øvrig pynt er glitterstjerner fra Storyteller, diverse roser, wood veneer tall og buttons fra Papirdesign.

Produkter fra Amsterdam, Marabu, Sakura og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en nydelig dag!

1 kommentar:

  1. Kjempeherlig og kul! Knallfin fargekombo og detaljer :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.