tirsdag 1. mai 2018

Kinodate LO

Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en LO i friske, glade farger med dere.


Bakgrunnen er satt sammen av to store resteark som lå og slang. Jeg har påført Amsterdam akrylmaling i fargen Light Rose med en spattel litt her og der, og deretter påført Marabu akryl mousse i grått over en trekant-stensil. For litt mer kontrast brukte jeg sort akrylmaling fra Amsterdam gjennom en flekke-stensil fra Pronty. Bak bildene har jeg stort sett bygget opp med andre restepapirer, samt en bit hvit bølgepapp fra Folia og en ferdigkjøpt tag med "avisprint". I toppen av tagen har jeg knytt vokset bomullstråd fra Kort&Godt.

Tittelen er skrevet i sorte klistremerkebokstaver fra Freckled Fawn og jeg har markert "skygge" noen steder langs dem med hvit Sakura gelly roll penn. Denne tørket raskt og fint på det matte fotopapiret som jeg har benyttet meg av.


Rundt de gule sirkel-labelsene, samt litt andre steder på siden, har jeg drodlet rundt med sort Sakura gelly roll penn. Jeg har også brukt denne pennen til å skrive ned teksten min. Pyntet med matte gullpaljetter i klynger og enamel dotter fra Marianne Design. Siste finish blir å splatte litt tilfeldig rundt med Marabu art spray i gull.

Produkter fra Amsterdam, Marabu, Pronty, Folia, Sakura og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper dere får en strålende fin dag!

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.